Zohore vil gribe chancen i Makienoks fravær


Zohore vil gribe chancen i Makienoks fravær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby-angriber Kenneth Zohore håber, at han kan slå til, mens topscorer Simon Makienok er ude med en skade.

Det var ikke prangende, hvad Brøndbys angriber Kenneth Zohore fik vist i søndagens 0-0-kamp hjemme mod Viborg.

Det er ellers nu, hvor klubbens topscorer Simon Makienok Christoffersen er ude med en skade, at Zohore skal slå til for at erobre en stamplads helt i front.

- Selvfølgelig er det min chance. Det var det mod Viborg, og det er det også i de næste par kampe, hvis jeg får muligheden.

- Nu skal jeg lige have Viborg-kampen ud af hovedet, og så tænker jeg kun frem til næste kamp, siger Zohore.

Brøndby havde masser af boldbesiddelse og chancer, men Zohore kom ikke frem til en eneste oplagt scoringsmulighed, og det ærgrede den tidligere Fiorentina-spiller.

- Jeg tror mere, at det var uheldigt, at jeg ikke fik chancerne mod Viborg. Jeg er jo kommet frem til chancer i de andre kampe, og jeg har også scoret.

- Jeg kunne godt have tænkt mig at få nogle muligheder foran mål. Jeg havde ikke nogen, og det var lidt irriterende. Men jeg syntes, at jeg fyldte meget i angrebet, mener Zohore.

Flere gang trak Zohore ud på kanten, men så manglede han inde i boksen.

- Det er sådan, jeg er som spiller. Jeg kan godt lide at trække ud i siderne. Jeg kan også lide at løbe dybt, men der kender holdkammeraterne mig ikke helt så godt endnu.

- For det er der, jeg er bedst. Men det skal nok komme, vurderer Zohore.

Brøndbys cheftræner Thomas Frank var tilfreds med Zohores indsats mod Viborg, men der er masser af plads til forbedringer.

- Han skal arbejde på at blive inde i feltet - og på at finde positioner i feltet.

- Helt fodboldfagligt mangler han at finde den rigtige startposition, hvor han skal arbejde med den midtstopper, han står over for. Skal han gå på den ene eller anden side af ham?

- Og så skal han sørge for at komme i fart. Og så skal han finde ud af, hvor han skal være i forhold til sine medspillere.

- Så der er en del, hvor han ikke er helt væk, men hvor han skal arbejde rigtigt hårdt for at blive dygtigere, siger Thomas Frank.

Brøndby og Zohore får en ny chance på søndag, hvor OB venter i Odense.

Zohore vil gribe chancen i Makienoks fravær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce