OB har solgt Kenneth Zohore til den belgiske klub KV Kortrijk. Salget af 21-årige Zohore sker med øjeblikkelig virkning, oplyser OB.

Som ventet skifter OB-angriberen Kenneth Zohore det fynske græs ud med en udenlandsk bane. Han er blevet solgt til den belgiske klub KV Kortrijk - som udlejer ham til walisiske Cardiff City, der spiller i den næstbedste engelske række, Championship.

Kenneth Zohore kom til OB på en fri transfer i vinteren 2015, da han fik ophævet sin kontrakt med italienske Fiorentina. Et flot efterår i Alka Superligaen har kastet udenlandsk interesse af sig, og derfor er Kenneth Zohore nu klar til igen at drage uden for Danmark.

- Jeg tror, at alle har kunnet se, at Kenneths talent har været større end det udbytte, han havde fået, indtil han kom til OB. Hos os har han udviklet sig rigtig fint, og både fysisk, mentalt, spilmæssigt og i forhold til sin selvtillid er han en langt stærkere spiller, end han var for et år siden, siger sportsdirektør i OB Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

- Vi skal ikke stå i vejen for hans eget ønske om et nyt udlandseventyr, når det samtidig hænger sammen med, at vi har fået et godt tilbud. Vi er glade for og stolte over vores evne til at udvikle og videreudvikle talenter, siger Jesper Hansen.

- Kent har været der for mig

Kenneth Zohore, som nåede at spille 28 kampe og score 10 mål for OB, glæder sig til et nyt udlandsophold.

- Jeg har haft det rigtig godt i OB, og jeg har udviklet mig helt vildt i det seneste år. Det betyder, at jeg føler mig klar til at tage et nyt step i min karriere. Både fysisk og mentalt er jeg blevet langt stærkere i min tid i OB, hvor alle har budt mig velkommen og hele tiden været der for mig, siger han i pressemeddelelsen.

- Det har betydet meget for mig, at jeg har fået så stor opbakning fra både klubben, holdkammeraterne, trænerne og fansene, for jeg har hele tiden haft fornemmelsen af, at der er nogen, der har haft min ryg. Kent (Nielsen, cheftræner, red.) har virkelig været der for mig, og han har vidst, hvad jeg havde brug for fra første dag, og nu er det på tide, at jeg skal stå på egne ben, og vise hvor meget stærkere, jeg er blevet, siger Kenneth Zohore.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent

Mere om emnet

Se alle
Zohore-klubs vilde forbrug

Zohore-klubs vilde forbrug

10 millioner kroner: Ligner o.k. til salg af Zohore

10 millioner kroner: Ligner o.k. til salg af Zohore

2
LIVE-TV: Zohore solgt - følg de sidste handler her

LIVE-TV: Zohore solgt - følg de sidste handler her