Zlatan meldes klar til PSG-brag mod Malmö FF


Zlatan meldes klar til PSG-brag mod Malmö FF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Paris Saint-Germain-angriberen Zlatan Ibrahimovic er tilbage i fuld træning og spiller mod Malmö FF tirsdag.

Der har været tvivl om, hvorvidt den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic kunne være med i tirsdagens Champions League-brag mellem Paris Saint-Germain og Malmö FF i Paris.

Ifølge den franske avis Le Parisien trænede Ibrahimovic fuldt med søndag og meldes klar til PSG's kamp mod sin gamle klub.

Træningen blev desuden beskrevet som intens, og Ibrahimovic skulle være meget opsat på at spille kampen på Parc des Princes i Paris mod holdet fra barndomsbyen.

Ibrahimovic har været plaget af en skade i maveregionen, som han pådrog sig i Sveriges EM-kvalifikationskamp mod Rusland, hvor han blev udskiftet i pausen. Sverige tabte udekampen med 0-1.

Derefter spillede Ibrahimovic, der fik en sprøjte med smertestillende medicin, hele den efterfølgende kamp mod Østrig i tirsdags, som endte med et svensk nederlag på 1-4.

Tre dage senere blev angriberen sparet i en fransk ligakamp, da PSG spillede 2-2 hjemme mod Bordeaux i fredags.

Lægeundersøgelser viste dog, at Ibrahimovic var klar til kampen, men han fik lov til at hvile - udelukkende med henblik på ikke at risikere at gå glip af mødet med Malmö FF.

- Han er ikke i topform. Han blev skadet under landsholdssamlingen og havde kunnet spille mod Bordeaux, men han kommer ikke til det.

- Vi har besluttet at lade ham hvile, så han er i form til mødet med Malmö FF, forklarede PSG-træner Laurent Blanc inden Bordeaux-kampen.

PSG fører trods pointtabet i fredags den franske Ligue 1 med 13 point efter fem kampe.

Zlatan meldes klar til PSG-brag mod Malmö FF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce