Zlatan er den store joker mod grækerne

Se billedgalleri
Zlatan Ibrahimovic er svenskernes store stjerne, når de blågule tirsdag aften løber ind på den lækre grønsvær i Salzburgs nye arena. den kontroversielle angriber kan afgøre enhver kamp når-som-helst, og den langlemmede herre virkede danske skarp, da han deltog i svenskernes afsluttende træning, mens de store fly med turister og fodbodlfans fløj til og fra Mozart-byen lige hen over stadion.

Zlatan er den store joker mod grækerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zlatan Ibrahimovic er svenskernes store stjerne, når de blågule tirsdag aften løber ind på den lækre grønsvær i Salzburgs nye arena.

Den kontroversielle angriber kan afgøre enhver kamp når-som-helst, og den langlemmede herre virkede ganske skarp, da han deltog i svenskernes afsluttende træning mandag, mens de store fly med turister og fodbodlfans fløj til og fra Mozart-byen lige hen over stadion.

Zlatan Ibrahimovic scorede et uforglemmeligt mål med hælen mod Italien, da svenskerne deltog i EM-slutrunden for fire år siden i Portugal, og det er den slags genistreger, svenskerne har brug for, hvis de skal nedbryde den kendte græske beton-defensiv, som igen danner basis for lynende kontrastød.

Henke Larsson er fyldt 36 år, og hurtigheden er selvsagt aftaget, og derfor søger Helsingborg-forwarden til tider væk fra de hårde konfrontationer. Endelig er det et spørgsmål, om det højere tempo i en EM-slutrunde vil minimere Larssons farlighed i forhold til de gode præstationer i forårets All-Svenskan.

Det tredje svenske stjernenavn er Frederik Ljungberg, der nu har status af kaptajn og altid går i spidsen.

Men grækernes træner Otto Rehhagel er den mand, som svenskerne må frygte mest.

70-årige Rehhagel er bondesnu og optrådte afslappet og fydlt med selvtillid på pressemødet.

- Ved alle slutrunder er det lande som Itallien, Frankrig og Spanien, der er favoritter, men hvis alt går op i en højere enhed, kan en outsider som Grækenland en sjælden gang levere en overraskelse. Men det kræver, at alle faktorerne går vores vej. Og alle mine spilelre er heldigvis klarmeldt her op til kampen, sagde Rehhagel, der også meldte stjernen Karagounis klar.
Henke Larsson.
Henke Larsson.
Foto: Yilmaz polat

Zlatan er den store joker mod grækerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce