Zidan skarp før OB-kamp


Zidan skarp før OB-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Med to mål på Aalborg Stadion viste Mohamed Zidan i går, at han stadig er Superligaens superstar nummer ét - og at OB skal stå tidligt op før kampen på "Zidan Park" om en uge. FC Midtjylland slog AaB 2-1 i sæsonpremieren og fik dermed som OBen drømmestart på sæsonen.

Med sejren viste FC Midtjylland, at holdet har både evner og vilje til at kæmpe om topplaceringer i denne sæson.

- Jeg er fantastisk tilfreds. Vi forventede en af efterårets sværeste kampe, men viste hårdt arbejde og disciplin, sagde FC Midtjyllands træner, Erik Rasmussen.

- Hvis jeg bliver i FC Midtjylland og arbejder hårdt, så tror jeg, at jeg laver 20 mål i denne sæson, sagde Zidan.

Ingen der så Zidans præstation på Aalborg Stadion kan sige ham imod i den påstand.

Med seks debutanter i startopstillingen skulle FC Nordsjælland mod AGF bevise, at det kan lade sig gøre at spille et hold sammen på 25 dage. Holdet fik en drømmestart og førte 2-0 efter 12 minutter, inden AGF kom i gang og fik udlignet til slutresultatet 2-2.

- Jeg er sur og skuffet over, at vi ikke lukker og slukker. Vi har jo tre-fire målchancer mere. Vi spillede 30 minutters fantastisk fodbold, og det var en lovende debut for syv mennesker, sagde træner Christian Andersen.

Nullert i Herfølge

IHerfølge var Viborg på besøg, men her blev regnen ødelæggende for alt tilløb til flot fodbold

Morskaben var bestemt til at overse for de 1360 tilskuere, der var mødt frem til Superligaens første 0-0 kamp.

- Jeg må tage det på min kappe. Jeg havde to 110 procents chancer, som jeg brændte på det mystiske. De afslutninger jeg havde, kan jeg heller ikke give banen skylden for. Det var bare ikke godt nok, sagde Viborgs Klaus Kærgård bagefter.

- Det var en meget vanskelig bane, som gjorde det svært at få spillet i gang og kontrollere bolden. Men jeg er utrolig tilfreds med holdet under de svære betingelser, forklarede Herfølge-træner Allan Nielsen.

Zidan skarp før OB-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce