Zidan: FC Midtjylland har brug for mig


Zidan: FC Midtjylland har brug for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SPÅDOM: Jeg scorer mod OB, siger den egyptiske troldmand
FODBOLD: For fem år siden vandrede den lille egypter Mohamed Zidan over grænsen til Danmark.

- Jeg rejste til Danmark uden visum eller en aftale med en klub. Jeg regnede med, at det ville gå fint, jeg vidste bare ikke hvordan. Men det gik jo mere end fint, siger Mohamed Zidan, der nu er blevet FC Midtjyllands største es på grønsværen.

Og ikke uden grund. Når Zidan for alvor er i hopla, når modstandernes forsvar end ikke at blinke, før bolden danser i nettet.

- Jeg skylder min træner i FC Midtjylland meget af min succes, fortæller Mohamed Zidan.

De mange tilbud

Og det er muligvis også én af de vigtigste grunde til, at han ikke vælger at tage imod de utallige tilbud, udenlandske klubber kyler efter ham - noget medierne tilsyneladende er mere optagede af end Zidan selv.

For han har det tilsyneladende godt, hvor han er.

- Jeg synes godt om FCM og de synes godt om mig. Jeg kan virkelig godt lide at være der, siger den lille spiller.

Udlængsel

Alligevel er medierne ikke helt galt på den. Egypteren har en udlængsel efter større jagtmarker, selv om der er meget, der holder ham her i Danmark.

- Selvfølgelig er det da min drøm at spille i udlandet - og jeg har da også fået tilbud fra flere udenlandske klubber, som er meget interesserede. Men der er ikke noget alvorligt endnu, ellers ville folk have hørt om det. Desuden har jeg det godt i FC Midtjylland. Træner Erik Rasmussen er en del af min succes, og de har brug for mig. Jeg tager ikke skade af at blive der lidt endnu. Men hvis det helt rigtige tilbud kommer, så vil jeg da sige ja tak med det samme, siger han og smiler.

Men hvad det rigtige tilbud mere specifikt er, vil han ikke komme ind på - heller ikke hvilke klubber, der bliver forhandlet med, kan komme på tale.

- Jeg har ikke lov til at sige noget om hverken klubber, eller hvad der ellers er på tale. Men det kommer, siger den hurtige dribler.

Ikke uden min kæreste

Snakken falder kort på det danske landshold, som Mohammed Zidan godt kunne tænke sig at spille på. For han føler sig delvist dansk, selv om han ikke har opholdt sig så forfærdeligt længe i Danmark.

- Jeg har en lyshåret dansk kæreste og en masse venner her i Danmark. Og de betyder meget for mig. Hvis jeg ender med at rejse til udlandet, så skal min kæreste helt klart med - jeg kan ikke fungere, hvis baglandet ikke er i orden, siger Zidan alvorligt:

- For mig er det vigtigst, at jeg har det godt derhjemme - så spiller jeg bedst, forklarer han.

I bund og grund ligner og lyder han som en ganske almindelig fyr - fodbold-feberen har endnu ikke grebet ham så hårdt, at han ikke kan hilse på sin fans.

At tro på drømmen

En stor del af sin ferie bruger han blandt andet på at rejse rundt til forskellige arrangementer for børn og unge.

- Jeg har nok besøgt to-tre steder om ugen i juli. Det er vigtigt for unge at have nogen at se op til, nogen at lære af. Det er derfor, jeg gør det. Og jeg er glad for det, siger Mohamed Zidan.

Det faktum, at han får penge for besøgene, lader han dog glide ukommenteret i glemmebogen.

OB taber, jeg vinder

Kampen mod OB ligger lige om hjørnet, og det er også noget Zidan tænker på - men ikke med bange anelser.

- Vi slår dem, griner han.

Med hvor mange mål, kan han ikke sige - men han lover, at han selv kommer på målscorerlisten.

- Det er ikke en god kamp, hvis jeg ikke har scoret. Lidt ligesom en målløs kamp heller ikke er noget værd, ligegyldigt om den er godt spillet, siger den fodrappe egypter.

Den lynskarpe angribers dagsform kan blive tungen på vægtskålen i dag.

Zidan: FC Midtjylland har brug for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce