Fynske Yvonne Bæk Rasmussen bokser finale mod lokalt italiensk håb på lørdag

BOKSNING: Den fynske fighter Yvonne Bæk Rasmussen fra Langeskov er klar til lørdagens finale ved EU-mesterskaberne i den italienske by Cascia i Perugia-provinsen.

Her møder hun 64 kiloklassen det lokale italienske håb Donniacou Carmela og Yvonne Bæk Rasmussen har intet imod et par dages pause efter semifinalesejren over tyske Joelle Seidou Ofufu tirsdag aften.

Som i kvartfinalen var der uenighed blandt sidedommerne, da Yvonne Bæk Rasmussen sejrede med dommerstemmerne 3-2 over den kompakte og lave tysker, der vandt første omgang.

Siden kom Yvonne Bæk lidt længere ned i benene og fynboen fik vekslet mellem afstand og halvdistance og slog mere end tyskeren specielt til kroppen.

Fynboen vandt i kvartfinalen knebent over svenske Steffi Thour.

  

 

 

Umiddelbart før Yvonne Bæk Rasmussen skal i ringen bokser det lokale italienske håb i 64-kiloklassen, Donniacou Carmela den anden semifinale mod englænderen Murney Paige.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.