Fynske Yvonne Bæk Rasmussen gjorde rent bord ved EU-mesterskaberne i Italien

BOKSNING: Yvonne Bæk Rasmussen fra Langeskov og omegn erobrede det halve kongerige og hele vest-Europa, da hun her i weekenden vandt EU-mesterskabet i 64 kilo-klassen i den italienske by Cascia i Perugia-provinsen.

Efter at have overstået kvart-og semifinalen med knebne sejre stod hun over for det lokale håb, Donniacou Carmela i finalen.

Ifølge rapporterne fra støvlelandet forsøgte Carmela at kyse den fynske landsmands-pige ved at slå seks-syv slag ad gangen i en stil, der mindede om hundesvømning, så første omgang var ret lige.

Men Yvonne Bæk Rasmussen er berygtet for at starte halv-dårligt og i anden og tredje omgang åd hun sin italienske modstander op både taktisk og fysisk, lyder det i DaBU-rapporten fra det varme land. Fynboen fik sejren med 5-0.

Fynboen har for tiden skiftet klub fra Olympia til Herlev, hvor hun har fået mere specialiseret træning af Rachid Idrissi og det skifte har hjulpet hende op til EU-mesterskaberne.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.