Wozniacki vinder årets første titel på falderebet


Wozniacki vinder årets første titel på falderebet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Caroline Wozniacki er oppe på 21 WTA-titler i sin karriere efter finalesejr over teenager ved Luxembourg Open.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki vandt også en WTA-titel i 2013.

I Wozniackis måske sidste turneringskamp i år sejrede den tidligere verdensetter med 6-2, 6-2 over den 19-årige tysker Annika Beck i finalen ved Luxembourg Open.

23-årige Wozniacki var blot i sin anden finale i år, men verdens nummer ni og topseedede i Luxembourg var storfavorit mod den tyske teenager, der er nummer 57 i verden og spillede sin første WTA-finale nogensinde.

Til sammenligning er Wozniacki nu oppe på 21 titler på højeste niveau, og danskeren holdt med søndagens sejr fast i, at hun har vundet mindst én turnering om året siden 2008.

Indledningsvist var det en lidt rodet kamp, hvor spillerne havde svært ved at holde egen serv. Først da Wozniacki servede sig foran 3-2 i første sæt, lykkedes det en af spillerne at få point ud af eget serveparti.

Beck virkede trods sin unge alder og finaledebuten ikke så nervøs. Især tyskerens forhånd udfordrede Wozniacki.

Men generelt var Wozniacki bedst på de fleste parametre, og hun truede konstant i tyskerens serveparti.

Faktisk formåede Beck slet ikke at holde serv i første sæt, og det lignede ganske tidligt en ret sikker Wozniacki-sejr.

Wozniacki holdt serv og bragte sig foran 1-0 i andet sæt, inden Beck efterfølgende langt om længe selv kunne vinde et af sine servepartier.

1-1, men kort tid derefter var Wozniacki foran 3-1 med endnu et brud, og hun virkede i fuld kontrol over opgøret. Sejren blev sikret med endnu et servegennembrud fra danskerens side.

Inden søndagens kamp havde Wozniacki kun været i én finale i år. Den fandt sted i marts ved turneringen i amerikanske Indian Wells, hvor Wozniacki blev slået af den russiske stjerne Maria Sharapova.

Finalesejren kan ende med at blive Wozniackis sidste kamp i år. Turneringen var den sidste planlagte turnering, hun skulle spille i 2013.

Wozniacki rejser dog til Istanbul som reserve ved WTA Championships i Istanbul, hvor kun de otte bedste spillere i verden deltager. Sæsonafslutningen spilles fra 22.-27. oktober, og eksempelvis skader kan få Wozniacki i kamp.

Wozniacki vinder årets første titel på falderebet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce