Wozniacki vil styre kamp mod højlydt grand slam-modstander


Wozniacki vil styre kamp mod højlydt grand slam-modstander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske tennisspiller melder sig fit og helt klar til kamp efter sidste træning forud for Australian Open.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki har trænet for sidste gang, inden hun mandag tager hul på første kamp ved grand slam-turneringen Australian Open.

Efter cirka en times morgentræning søndag mod tjekken Barbora Strycova på den store Rod Laver Arena er Wozniacki optimistisk før sin første kamp mandag.

- Jeg føler, at jeg rammer den godt lige i øjeblikket, og jeg håber på, at jeg kan få spillet noget god tennis her, siger hun.

Sidste halvdel af 2015 var præget af skader og formnedgang for den 25-årige dansker. Men efter en vellykket træningslejr i Miami og en knap så kamptung optakt til Australian Open som sidste år er fysikken også, hvor den skal være, fortæller hun.

- Jeg føler mig fint tilpas fysisk, og det gjorde jeg også sidste år på det her tidspunkt, og jeg håber på, at det bliver et godt år og et skadefrit år, siger hun til Ritzau.

Under søndagens træningspas nåede hun igennem de fleste typer af slag, men der blev især sendt mange forhåndsslag over nettet.

Forhånden kan komme i brug, når hun mandag møder Yulia Putintseva fra Kasakhstan i en kamp, som danskeren går efter at styre fra start.

- Jeg har set hende spille før, så hun er ikke helt ukendt. For mig er det vigtigt at få en god start, komme ud på banen og spille aggressivt og styre spillet.

- Hun er en spiller, der får mange bolde tilbage, og hun er meget højlydt på banen, så for mig handler det om at fokusere på mig selv og komme til at styre spillet, siger Caroline Wozniacki om sin modstander, der er kendt for at være temperamentsfuld og udadreagerende på banen.

Den tidligere danske verdensetter tager hul på turneringen i Melbourne mandag eftermiddag lokal tid på den tredjestørste bane Hisense Arena.

Der er ti timers tidsforskel mellem Danmark og Melbourne. Det betyder, at kampen spilles tidligt mandag morgen dansk tid.

Wozniacki vil styre kamp mod højlydt grand slam-modstander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce