Caroline Wozniacki går ind til French Open med selvtillid efter finalesejr i Bruxelles over Shuai Peng.
Når grand slam-turneringen French Open begynder søndag, bør det være med en Caroline Wozniacki, der er fuld af selvtillid.

Den danske verdensetter vandt lørdag WTA-turneringen i Bruxelles med 2-6, 6-3, 6-3 over kineseren Shuai Peng. Det var Wozniacki fjerde titel i år og danskerens 16. på WTA Touren i alt.

I en tæt kamp med et hav af lange dueller fik Wozniacki vist, at grusformen er der, hvor den skal være inden sæsonens anden grand slam-turnering.

I semifinalen besejrede Wozniacki den forsvarende French Open-mester Francesca Schiavone. Mod Shuai Peng ramte danskeren ikke det samme niveau som i semifinalen, men hun fightede i vanlig stil sejren hjem.

Kineseren sprudlede i første sæt, som hun fortjent vandt, men måske kampens afgørende parti var det tredje i andet sæt ved stillingen 1-1.

Wozniacki serverede selv, og selvom hun vandt partiet i sidste ende skete det kun efter en lang og opslidende duel mod kineseren, der havde rigeligt med chancer for at bryde danskerens serv.

Verdensetteren kom derefter foran 4-1, og så var det sæt sikret, men det kunne have set meget anderledes ud, hvis Shuai Peng havde brudt til 2-1.

Kineseren var tydeligvis ærgerlig over, at netop det ikke lykkedes for hende. Til gengæld gav det vundne serveparti Wozniacki mod på tilværelsen igen.

Bekymrende er det dog, at Wozniacki i begyndelsen af tredje sæt ved en føring på 2-1 måtte tage en skadepause og blive behandlet i det ene lår.

Efterfølgende så det dog ikke umiddelbart ud til at hæmme danskeren, der vandt tre afgørende partier i træk fra stillingen 3-3, så sejren blev sikret.

Mere om emnet

Se alle
Ærlig Wozniacki: Hun var bedre end mig

Ærlig Wozniacki: Hun var bedre end mig

Piotr: Caroline mangler en joker

Wozniacki-bøddel spillede over evne

Wozniacki-bøddel spillede over evne