Wozniacki er glad for favoritrolle i Paris


Wozniacki er glad for favoritrolle i Paris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danskeren befinder sig godt med det pres, der følger med, når man er topseedet ved French Open.

I en af de mest åbne og uforudsigelige grand slam-turneringer i årevis er verdens nummer et, Caroline Wozniacki, svag favorit hos bookmakerne, og det passer hende glimrende.

- Jeg kan godt lide udfordringer. Det var værre, hvis der ikke var nogen, der troede på en.

- Jeg synes kun, det er positivt at være seedet som nummer et. Alle vil gerne være i den situation, siger Wozniacki, der efter en sikker sejr i sin første kamp skal op imod canadiske Aleksandra Wozniak i anden runde.

De to har mødt hinanden adskillige gange tidligere, især tilbage i 2009, da Wozniak var oppe som nummer 21 på verdensranglisten.

Siden har hun døjet med skader og ligger nu nede som nummer 162. Det ændrer ikke på Wozniackis respekt for sin modstander.

- Hun har været uheldig at have haft en skade, men nu er hun på vej tilbage og spiller godt, spiller tungt, med gode førsteserver, husker jeg.

Wozniak selv forsøger at få det bedste ud af sin nye situation.

- Tidligere, da jeg lå i toppen og spillede store kampe mod de store spillere, var der meget pres på og høje forventninger.

- Det er anderledes nu, for jeg har ikke længere så store mål. Nu nyder jeg bare øjeblikket og bekymrer mig ikke om kampens udfald, for det kan jeg alligevel ikke kontrollere. Jeg kan kun sørge for, at jeg gør mit bedste, siger Wozniak.

De to næsten-navnesøstre mødes onsdag.

Wozniacki er glad for favoritrolle i Paris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce