Wozniacki besejrer French Open-mesteren

Wozniacki besejrer French Open-mesteren
Foto: POLFOTO/AP

Wozniacki besejrer French Open-mesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få dagen inden French Open vandt Caroline Wozniacki over den forsvarende mester og er finale klar i Bruxelles.

Caroline Wozniacki lader til at have fundet formen inden årets anden grand slam-turnering French Open, som begynder søndag.

Fredag spillede den danske verdensetter sig i finalen ved WTA-turneringen i Bruxelles ved besejre italienske Francesca Schiavone med 6-4, 4-6, 6-3.

En fin skalp at tage for Wozniacki op til French Open, hvor Schiavone er forsvarende mester på det franske grus - samme underlag, som de to spillede på i Bruxelles.

De to spillere er normalt ude i tætte opgør, og de to seneste kampe er blevet vundet af Wozniacki i tre sæt.

Den jævnbyrdige tendens fortsatte fredag. I første sæt fulgtes de to spillere ad frem til 5-4 til Wozniacki i Schiavones serv.

Men efter et velspillet parti af Wozniacki lykkedes det hende at bryde italieneren på dette vigtige tidspunkt og vinde sættet.

I andet sæt fortsatte de lange dueller og det jævnbyrdige spil. Begge spillere holdt serven frem til stillingen 4-4, men denne gang var det Schiavone, der var bedst på et afgørende tidspunkt.

Hun brød danskeren til 5-4 og vandt sættet efter et langt afsluttende parti.

Wozniacki kom dog hurtigt på ret køl igen og brød Schiavones serv ved første lejlighed i det afgørende sæt. Italieneren kæmpede sig dog tilbage, inden danskeren fik det afgørende break, da hun kom foran 5-3 og kunne serve kampen hjem.

Det gjorde Wozniacki, men først efter at have reddet sig ud af et hav af breakbolde til Schiavone.

De to spillere kan tidligst møde hinanden i semifinalen ved årets French Open. Sidste år tørnede de sammen i kvartfinalen i Paris, hvor Schiavone sejrede med 6-2, 6-3.

I Bruxelles-finalen møder Wozniacki kinesiske Shuai Peng, der er nummer 31 på verdensranglisten. Hun slog den russiske verdenstreer Vera Zvonareva i sin semifinale.

Wozniacki besejrer French Open-mesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce