Wozniacki ærgrer sig over valg af turnering


Wozniacki ærgrer sig over valg af turnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det havde været bedre for Caroline Wozniacki at stille op i Moskva end i Luxembourg, siger Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki kæmper i øjeblikket for at komme med i kvindernes sæsonfinale i Istanbul senere i oktober.

Her skal årets otte bedste tennisspillere i verden mødes, men den danske tennisspiller ligger lige nu snert uden for feltet.

I næste uge er Caroline Wozniacki med ved WTA-turneringen i Luxembourg, mens hun ikke forsvarer sin titel ved turneringen i Moskva, der bliver spillet i samme uge.

Turneringen i den russiske hovedstad giver ellers en del flere point til ranglisten end den i Luxembourg, og far og træner Piotr Wozniacki ærgrer sig da også over prioriteringen.

- Ja, i dag ville vi nok have valgt at stille op i Moskva, for Caroline vil helt klart gerne være med i Istanbul, men nu er det for sent. Vi må bare vente og se, hvad der sker med resultaterne, siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

- Beslutningen er taget helt tilbage i januar, hvor top-10-spillere skal vælge, hvilke to små turneringer de vil spille i løbet af sæsonen. Og da Carolines sponsor, Danske Invest, har interesser i turneringen i Luxembourg, blev det den, siger han.

Caroline Wozniacki ligger med 3300 point i øjeblikket nummer 10 på ranglisten for 2013.

Tyske Angelique Kerber har 3505 point på niendepladsen, der giver adgang til turneringen i Istanbul, fordi ranglistens nummer tre, russeren Maria Sharapova, har trukket sig på grund af en skade.

Angelique Kerber kan i denne uge sikre niendepladsen ved WTA-turneringen i Linz, og ellers kan hun gøre det i næste uge i Moskva.

Dermed ser det ud til, at Caroline Wozniacki må nøjes med at få status af reserve ved sæsonfinalen, som hun også gik glip af sidste år.

Wozniacki ærgrer sig over valg af turnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce