Wozniacki: Jeg blev nervøs

Caroline på banen under tirsdagens kamp mod Slovakiets Dominika Cibulkova
Foto: (AP Photo/Nousha Salimi)

Wozniacki: Jeg blev nervøs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Caroline Wozniacki måtte kæmpe for sejren i anden runde af WTA-turneringen i Dubai. Hun indrømmer da også, at nervøsiteten sneg sig ind i andet sæt.

Det var ikke uden problemer, at Caroline Wozniacki avancerede til tredje runde af WTA-turneringen i Dubai med en sejr på 6-2, 7-6 over slovakiske Dominika Cibulkova.

Særlig i andet sæt var den topseedede dansker i vanskeligheder mod slovakken, der kun var to point fra at vinde sættet ved stillingen 5-2 i egen serv.

- Jeg blev en smule nervøs, indrømmede Wozniacki efter kampen, hvor det lykkedes hende at overvinde problemerne i andet sæt og hive det hjem i en tiebreak.

- Men jeg gik ud og kæmpede og gav ikke op. Jeg følte, at jeg var inde i kampen hele tiden, så det var kun et spørgsmål om tid, fortæller Wozniacki om sit comeback i sættet, hvor hun kæmpede sig tilbage ved at vinde fire partier i træk.

Den danske tennisdarling giver samtidig forholdene i Dubai et par ord med på vejen.

- Det er lidt svært at spille her, for bolden flyver en smule, men banen er ret langsom. Du er nødt til at vende dig til det, siger Wozniacki, der er nummer tre på verdensranglisten.

Wozniacki: Jeg blev nervøs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce