World Tour-stjerner til Fyen Rundt

Mads Pedersen vandt i 2016 Fyen Rundt. Den regerende danske mester og hans amerikanske hold stiller til start i årets udgave af Fyen Rundt, der er verdens tredjeældste cykelløb. Foto: Morten Pape

World Tour-stjerner til Fyen Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelryttere fra sportens øverste hylde kommer til det traditionsrige løb Fyen Rundt i juni.

Cykling: Tilskuerne kan se cykelsport i verdensklasse, når de to danske UCI-løb, Fyen Rundt og GP Horsens, bliver afviklet i weekenden 16.-17. juni.

Begge løb er i år opgraderet til UCI 1.1-kategorien, og det har fået det amerikanske World Tour-mandskab Trek Segafredo til at melde sin ankomst. Blandt andet med de to danske profiler Mads Pedersen og Niklas Eg.

For begge de danske løbs vedkommende er det første gang, man kan præsentere et World Tour-mandskab på startlisten. Det glæder især arrangørerne, at den danske mester Mads Pedersen stiller op efter et forår, hvor han har føjet nye store resultater til sin i forvejen imponerende resultatliste. Ikke mindst den fantastiske andenplads ved forårsklassikeren Ronde van Vlaanderen.

- Vi er rigtigt glad for, at det ikke mindst via Trek Segafredos danske sportsdirektør Kim Andersen er lykkedes at få en aftale om start i de to løb på benene. Publikumsmæssigt håber vi, at mange cykelsportsglade danskere vil benytte lejligheden til følge løbene på tæt hold, siger Søren Vig, løbsansvarlig for GP Horsens, i en pressemeddelelse.

Mads Pedersen har vundet Fyen Rundt

Mens ingen af de to danske Trek Segafredo-ryttere har været på podiet i de første tre udgaver af GP Horsens, vandt Mads Pedersen i en alder af blot 20 år verdens tredjeældste cykelløb, Fyen Rundt. Og arrangør Claus Rasmussen glæder sig til at byde den unge sjællænder og resten af Trek Segafredo-mandskabet velkommen.

- Det er intet mindre end et scoop at kunne mønstre et World Tour-hold af den kaliber, siger den erfarne cykelleder Claus Rasmussen.

- Det viser, at den opgradering af løbet, både Horsens og vi selv startede på sidste år, er vejen frem. Og vi vil naturligvis arbejde hårdt på at trække vores fælles weekend videre i samme retning, så vi fremadrettet kan præsentere endnu flere hold fra cykelsportens øverste hylde, siger Claus Rasmussen.

- Forhåbentlig smitter denne udvikling - med en endnu mere markant tv-dækning som sidegevinst - også af på interessen hos motionisterne, så vi gennem et øget deltagerantal her kan skabe et endnu højere sportsligt niveau for UCI-løbene, siger Claus Rasmussen.

World Tour-stjerner til Fyen Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce