Tiger Woods slutter på en delt 23.-plads i turnering i Californien. Det er hans bedste resultat i over to år.

Golfikonet Tiger Woods kan med tilfredshed se tilbage på sin præstation i weekendens finalerunder ved PGA-turneringen Farmers Insurance Open i det sydlige Californien.

Og han fik også bekræftet, at selv om han på grund af problemer med sin ryg har været væk fra sporten i lang tid, så er han fortsat en publikumsmagnet.

Både lørdag og søndag var Woods den spiller, som blev fulgt af flest tilskuere, skriver PGA på sin hjemmeside.

- Har du nogensinde set en levende legende, lyder det fra en tilskuer, som fulgte Woods rundt på Torrey Pines-banen i La Jolla ved San Diego.

Woods klarede lige netop fredagens cut til de afsluttende 36 huller, og derfra rykkede han frem i feltet.

Lørdag forbedrede han sin placering med 26 pladser, og søndag hoppede han yderligere 16 pladser frem til en slutplacering som delt nummer 23 efter en runde i par. Samlet sluttede han i tre slag under par.

Det er den 42-årige amerikaners bedste placering i en PGA-turnering siden august 2015. Gennem hele 2016 var Woods ude af stand til at svinge køllerne som følge af konstante rygsmerter.

I april sidste år lagde han sig derfor under kniven for fjerde gang i løbet af fire år.

Nu er målet at genfinde det spil, der har sikret ham et væld af turneringssejre og 14 majortitler.

Han slår fortsat som i sine unge dage bolden langt, men han havde i weekenden også flere vilde teeslag, hvor boldene fløj til alle sider.

- Jeg kan fornemme nogle af de ting, som er forkert i mit sving. Så vi må gå tilbage og arbejde på det, siger Tiger Woods.

Men mest afgørende er ifølge pga.com, at hans smerter i ryggen endelig lader til at være væk.

Vinderen af Farmers Insurance Open bliver først fundet mandag.

Tre spillere delte førstepladsen efter søndagens runde og måtte ud i omspil.

Ryan Palmer fra USA røg ud på første hul i omspillet. Jason Day fra Australien og svenskeren Alex Noren gik yderligere fire huller i samme antal slag. Derefter blev spillet indstillet på grund af mørke.