Woods ærgrer sig over skidt dag under comeback i Bahamas

Tiger Woods under turneringen i Bahamas lørdag. Solide præstationer i de første par runder havde placeret amerikaneren på syv under par, men den tidligere verdensetter gik tredje runde i tre over par.

Woods ærgrer sig over skidt dag under comeback i Bahamas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den amerikanske golfspiller Tiger Woods får næppe en turneringssejr i sit comeback efter en skade.

Golfspilleren Tiger Woods' håb om et eventyrligt comeback til banerne led et hårdt knæk, efter at han lørdag raslede ned ad stillingen ved Hero World Challenge i Bahamas.

Solide præstationer i de første par runder havde placeret amerikaneren på syv under par, men den tidligere verdensetter gik tredje runde i tre over par.

- Det gode, jeg gjorde, endte dårligt derude, og alt det dårlige, jeg gjorde, det gik helt galt. Det var bare en af de dage, sagde Woods efter runden ifølge nyhedsbureauet AFP.

Dermed sluttede Woods, der har vundet 14 majorturneringer i sin karriere, fire under par. Det er ti slag efter amerikanske Charley Hoffman, der fører turneringen.

Amerikaneren Jordan Spieth og engelske Justin Rose ligger på en delt andenplads fem slag efter.

Woods, der spiller for første gang siden februar, var i problemer fra første hul, da han straks sendte bolden i sandbunkeren.

Hans næste skud ramte en sten, der lå skjult i sandet. Herefter ramte han greenen, men amerikaneren missede sit put og noterede en bogey.

Woods noterede også bogeys på tredje, sjette, syvende og tiende hul.

Men den tidligere så suveræne Woods fortsatte med at kæmpe, og han fik efterhånden styr på sin putter.

- Det er latterligt, det tog mig 14 huller at lave en birdie. Men hey, det er bare sådan en dag. I morgen er en ny kamp, sagde Woods.

Han afskriver ikke sig selv endnu.

- Man bliver nødt til at kæmpe videre. Det er en af de ting, jeg altid har gjort. Jeg vil altid slutte med den bedst mulige score, sagde amerikaneren.

Woods har ikke vundet en turnering i mere end fire år, og Hero World Challenge er hans blot 20. turnering, siden han fik sin første rygoperation i foråret 2014.

Woods ærgrer sig over skidt dag under comeback i Bahamas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce