Wolfsburg ignorerer Simon Kjærs EM-ønske


Wolfsburg ignorerer Simon Kjærs EM-ønske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Simon Kjærs har endnu ikke fået endeligt at vide, om Wolfsburg vil tillade ham at spille U/21-EM for Danmark.

Den danske landsholdsspiller Simon Kjær drømmer om at spille U/21-EM for Danmark til sommer. Problemet er bare, at han ikke ved, om han må. Det har hans arbejdsgiver i tyske Wolfsburg ikke fortalt ham endnu.

- De har ikke rigtig sagt noget. Det har hele tiden været en dialog mellem Wolfsburg og DBU. Jeg har sagt, at jeg gerne vil spille og vil være glad for at repræsentere mit land, siger Simon Kjær.

Og selvom Wolfsburg tidligere har indikeret, at de gerne så Kjær bruge sommeren på at slappe af, er manden i centrum primært blevet mødt af tavshed.

- Det er åbenbart måden, de gør det på dernede. Hvis Wolfsburg ikke vil have det, kan jeg sagtens se det fra deres side. Jeg har haft en sæson med en masse småskader, siger danskeren.

- Og hvis de siger helt entydigt, at de ikke ønsker, jeg spiller. Så spiller jeg heller ikke, for det er dem, der bestemmer, siger den blonde forsvarsspiller.

Selv mener Simon Kjær, at han er klar til at spille ved slutrunden.

- Hvad der er klogest, og hvad der ikke er klogest, det kan vi jo snakke om fra nu af og så til i morgen. Men jeg føler egentlig, at jeg er ved at være over skaderne og er der, hvor jeg skal være.

- Så nu må jeg bare vente på, at DBU og Wolfsburg får snakket færdig. Lige nu holder jeg bare fuld fokus på den kamp, vi skal spille oppe på Island, siger han.

Wolfsburg ignorerer Simon Kjærs EM-ønske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce