Wolfsburg fik gummiben


Wolfsburg fik gummiben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topholdet Wolfsburg kunne i dag have udbygget sin Bundesliga-føring, men de grønblusede spillere fik gummiben og tabte til Dennis Sørensen og Energie Cottbus.

Topholdet Wolfsburg fik sig noget af en gave i går, da både Bayern München og Hamburger SV snublede i den tyske topstrid. I dag skulle holdet så selv sørge for at udnytte konkurrenternes nederlag optimalt og udbygge føringen ned til nummer to med fem point.

Men på udebane fik Bundesligaens nummer et gummiben, da holdet løb ind i et 0-2-nederlag til bundklubben Energie Cottbus, som sendte Dennis Sørensen på banen i anden halvleg, og den tidligere FC Midtjylland-spiller lagde endda op til sit holds sidste mål.

Wolfsburg forbliver dermed to point foran Hertha Berlin på andenpladsen, inden der i næste weekend tages hul på sæsonens sidste fem runder.

Der var ikke dansk deltagelse, da Arminia Bielefeld var uden Jonas Kamper i bundkampen ude mod Borussia Mönchengladbach. Kampen sluttede 1-1, og resultatet betyder, at begge hold nu er under nedrykningsstregen, fordi Energie Cottbus med dagens sejr over Wolfsburg lige præcis kravler forbi de to hold og lander på den rigtige side af stregen.

Wolfsburg fik gummiben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce