Winther rækker Brøndby en hjælpende hånd


Winther rækker Brøndby en hjælpende hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstformand i Brøndby, Benny Winther, har sagt ja til at veksle sine lån til aktier i den konkurstruede klub.

Brøndby IF får nu en kærkommen håndsrækning fra klubbens næstformand, Benny Winther.

Benny Winther har nemlig sagt ja til at veksle sine lån i klubben til aktier - hvis det altså lykkes Brøndby at rejse de 60 millioner kroner på aktiemarkedet, som klubben forsøger på netop nu.

- Jeg har sagt ja til at hjælpe Brøndby på den her måde. Det kan vist ikke tolkes anderledes, siger Benny Winther til Ekstra Bladet.

- Jeg har sagt ja til det, men det bliver først aktuelt, når Brøndby har gennemført emissionen og hentet minimum 60 millioner kroner.

Benny Winther har to lån i Brøndby - et på tre millioner kroner og et på 10 millioner kroner. Byttehandlen fra lån til aktier giver ikke umiddelbart flere penge i kassen i Brøndby, men er med til at frigøre penge.

Lige nu står Brøndby nemlig til at skulle bruge 47 millioner kroner på at betale gæld. Men med Winthers 13 millioner kroner store byttehandel bliver det tal reduceret til 34 millioner kroner.

Og så er der flere penge at bruge på spillerkøb og andre investeringer i fremtiden.

Ifølge aktieekspert fra Økonomisk Ugebrev Morten W. Langer, som Ekstra Bladet har talt med, kan Winthers millioner være afgørende, fordi tvivlende investorer dermed ved, at færre penge fra den forestående emission kommer til at ryge direkte ned i et stort sort hul.

Mandag fortalte 12 tidligere profiler i Brøndby desuden, at de har købt aktier i den traditionsrige klub. Dog uden at ville fortælle, hvor mange aktier, de har købt.

Winther rækker Brøndby en hjælpende hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce