Winther justerer VM-håbet


Winther justerer VM-håbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: Landstræner Torben Winther er i en uvant situation her bare en uge før det danske herrelandshold rejser til VM i Tunesien. Skadeslisten har været lang i den seneste tid, og weekendens allersidste testkampe bliver uden nøglespillerne Lars Krogh Jeppesen og Joachim Boldsen.

Skadesituationen betyder da også, at Torben Winther er forberedt på at nedjustere forventningerne til sit holds VM-muligheder.

- Det er ikke den situation, man kunne have ønsket sig på forhånd. Forberedelserne har ikke været optimale, og jeg kan allerede nu sige, at vores forventninger bliver tilpasset det hold, vi stiller med. Men jeg ved også, at vi har mange andre dygtige spillere, så det er ikke helt så ringe endda, lød det fra Torben Winther, da han i går gjorde status forud for weekendens kampe mod Brasilien, Tjekkiet og Sverige.

Lars Krogh tvivlsom

Værst ser det ud for Danmarks venstre back Lars Krogh Jeppesen, der er yderst tvivlsom VM-deltager. En skade i lysken har generet siden slutningen af november, og Lars Krogh Jeppesen tvivler selv på, at han når at blive klar.

- Jeg kan træne måske 70-75 procent, og derfra til en kampsituation er der langt. Jeg er lidt mere optimistisk end for et par dage siden, men om det er realistisk, ved jeg ikke. Jeg skal have et par træninger for fuld damp, før jeg tør være rigtig optimist, sagde Lars Krogh Jeppesen, som ikke har tænkt sig at tage nogle chancer, hvad angår helbredet.

- Jeg vil ikke risikere en pause på tre til fire måneder på grund af VM. Jeg tager kun med, hvis jeg er helt klar til at spille, lød det fra Lars Krogh Jeppesen, som dog vil ærgre sig gevaldigt, hvis han bliver nødt til at melde fra.

- Jeg vil sindssygt gerne med til VM. Det er altid stort at repræsentere Danmark, og det vil være utrolig hårdt at melde fra, og jeg kan slet ikke forestille mig at skulle se det på tv, sagde Lars Krogh Jeppesen.

Barcelona-spilleren er en utrolig vigtig brik på det danske hold både i forsvaret og angrebet. Derfor har Torben Winther da også tænkt at strække sig langt for at får Lars Krogh Jeppesen med.

En åben dør

En mulighed er at rejse af sted med 15 mand og lade en plads stå åben, da spillernes navne først skal offentliggøres 16 timer før kampfløjt. Desuden har landstræneren mulighed for at spare bærende kræfter i de tre første VM-kampe, hvor Danmark møder overkommelige modstandere som Grækenland, Angola og Canada, inden det bliver alvor mod Tunesien og Frankrig.

- Selvfølgelig vil jeg gå langt, men er en spiller ikke klar, skal han ikke være med, og der er ingen, der vil blive tvunget gennem en VM-turnering. Enhver anden spiller vil også være bedre end en Krogh på 60 procent, og de spillere, vi har trænet med, er også ved at finde rigtig en god rytme, lød det fra Winther.

De mange skader har tvunget Torben Winther til at køre nogle nye folk ind på holdet. Indtil videre er landstræneren tilfreds med det, han har set, og skal benytte de sidste kampe til at pudse detaljerne af.

- Der er da tale om et tilbageskridt, men vi har valgt at se positivt på, at det har givet mulighed for at se spillerne på forskellige pladser. Jeg synes, vi er nået rigtig langt under de forudsætninger, vi har haft, men jeg ser da frem til at have hele flokken til rådighed.

Winther justerer VM-håbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce