Williams-duel: Serena slår Venus på sin vej til semifinale


Williams-duel: Serena slår Venus på sin vej til semifinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Serena Williams vandt i tre sæt over søsteren Venus Williams ved US Open.

Drømmen om at vinde alle kalenderårets grand slam-turneringer lever i den grad for amerikanske Serena Williams.

Verdensetteren er klar til semifinalen i US Open, efter at hun tirsdag slog sin søster Venus Williams i tre sæt med 6-2, 1-6 og 6-3 i New York.

Som cifrene antyder, var det en bølgende affære, hvor Serena - lillesøsteren - kom bedst fra start, men i andet sæt var billedet helt omvendt.

Serena Williams' dobbeltfejl sikrede Venus muligheden for at bryde forhåndsfavorittens serv til 3-1, og det udnyttede den ældste søster. Serena kunne slet ikke få sin serv til at fungere, mens Venus spillede klogt og tvang kampen ud i et tredje og afgørende sæt.

Det er 11. gang, at søstrene må ud i tre sæt i deres nu 27 indbyrdes opgør.

Her viste Serena Williams masser af den aggressivitet, der har sikret hende sejren i både Australian Open, French Open og Wimbledon i år.

Særligt Serenas baghåndsslag langs linjen gjorde ondt på søsteren, som kom bagud 0-3 i tredje sæt og aldrig formåede at komme tilbage ved at bryde Serenas serv.

I alt 35 vindere leverede Serena i kampen, som hun afgjorde med et servees til 6-3.

- Det var slet ikke nemt for mig i dag. Hun (Venus, red.) slog hårdt og stod godt, siger Serena Williams i et tv-interview på banen umiddelbart efter opgøret.

I de 27 indbyrdes opgør har Serena vundet 16 gange, mens Venus har 11 sejre.

Serena Williams skal i semifinalen møde italienske Roberta Vinci, der ligger nummer 43 på verdensranglisten og derfor ikke er seedet i turneringen.

Williams kan blive den første siden Steffi Graf i 1988 til at vinde de fire største tennisturneringer i kvindesingle inden for kalenderåret.

Williams-duel: Serena slår Venus på sin vej til semifinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce