William Kvist: Vi står nok stærkere i EM-kvalen


William Kvist: Vi står nok stærkere i EM-kvalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stuttgart-spilleren regner med, at landsholdet er stærkere om et år, når EM-kvalifikationen begynder.

William Kvist regner med, at det danske landshold om et år vil stå endnu stærkere, når kvalifikationen til EM i 2016 går i gang.

Det skyldes blandt andet, at Danmark i øjeblikket råder over en række unge, fremadstormende spillere.

- Det vil være naturligt, at vi er bedre, når vi har så ungt et hold. Så jo, jeg tror, at vi står stærkere, siger William Kvist efter tirsdagens betydningsløse 6-0-sejr over Malta i VM-kvalifikationen.

- Men vi har stadigvæk ikke 30 spillere som Tyskland, så skader og manglende spilletid vil altid et problem.

- I denne kvalifikation har vi haft udfordringer med Daniel Agger og Nicklas Bendtner, og det tærer på et lille land. Jeg tror på, at vi er et bedre hold. Men det er svært at se så langt ud i fremtiden, siger Stuttgart-spilleren.

Kvist mener dog også, at medierne til tider har skreget lidt for meget på foryngelse på landsholdet. De unge - som eksempelvis Viktor Fischer fra Ajax Amsterdam - skal køres ind i et roligt tempo.

- Jeg synes, at der til tider har været lidt for meget fokus på, at vi skulle have et ynglingehold ind at spille. Det er vigtigt at have et miks af spillere i deres bedste fodboldalder og andre, der skal lære, siger Kvist.

Han har sin egen forklaring på, hvorfor VM-kvalifikationen glippede.

- Vi er måske kommet lidt sent i gang. Vi har fået 10 point af 12 mulige i de seneste fire kampe. Men vi spillede lidt for meget uafgjort mod Tjekkiet og Bulgarien, og det blev dyrt, siger Kvist.

Danmark sluttede som toer i gruppe B efter Italien, der spillede sig direkte til VM. Som den dårligste toer på tværs af de ni VM-kvalifikationsgrupper skal Danmark ikke ud at spille playoff.

William Kvist: Vi står nok stærkere i EM-kvalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce