Wiggins lider inden Giro-test: Må skåne kvinder

Bradley Wiggins - surt forår.
Foto: Manu Mielniezuk/AP/POLFOTO

Wiggins lider inden Giro-test: Må skåne kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom Bradley Wiggins har problemer med kroppen, forsikrer han, at formen er god før Giro d'Italia-test.

Sidste års vinder af Tour de France, englænderen Bradley Wiggins, har fået en sløj start på denne sæson, hvor hans store mål er Giro d'Italia.

Det italienske løb starter om lidt over to uger, og som opvarmning har Wiggins valgt at køre Giro del Trentino i støvlelandet.

- Jeg er ikke helt på toppen i øjeblikket. Jeg ønsker ikke at gå i detaljer, for det er ikke noget for kvinders ører.

- Det går bedre med saddelsårene. Det er noget andet, siger Bradley Wiggins til Velo News uden at ville specificere sit problem.

Den 30-årige englænder har ikke været særlig skarp i den indledende del af sæsonen. Sidste år havde han på nuværende tidspunkt en samlet sejr i Paris-Nice, og han vandt stort set alt, hvad han stillede op i.

I år har han en femteplads i Catalonien Rundt som det eneste rigtige resultat, og han har i endnu højere grad end i 2012 satset på træningslejre.

- Det går godt med træningen. Tallene siger, at det går bedre end før Tour de France sidste år, så jeg er vældig godt kørende før Giro d'Italia.

I fjor valgte Bradley Wiggins at køre Romandiet Rundt, som han vandt, men det kunststykke kommer han ikke til at gentage i år.

- Romandiet Rundt ligger for tæt på, og dette løb (Giro del Trentino) passer godt med vores træning i bjergene. Efter dette løb bliver vi i området og arbejder videre med bjergtræningen, siger Wiggins.

Wiggins lider inden Giro-test: Må skåne kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce