Wieghorst har fået et hold med karakter


Wieghorst har fået et hold med karakter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Nordsjællands træner har på under to uger set sit hold gennemgå en forvandling til det bedre.

Morten Wieghorst har mange gange i foråret været bekymret. Men de seneste 10 dage er alle bekymringer gjort til skamme af spillerne i FC Nordsjælland, der ifølge træneren er trådt i karakter.

Først med weekendens triumf i pokalturneringen, der torsdag blev fulgt op af en redning i Superligaen med 1-1 i Brøndby.

- De seneste 10 dage har været vigtige for os. Vi har vundet tre kampe og spillet en uafgjort. Da det virkelig gjaldt, slog vi til. Det viser, at der er karakter i holdet, fastslår Morten Wieghorst.

Han tilføjer, at nordsjællænderne endda i tre af kampene har været bagud ved pausen.

- Det er vigtig, at vi fik afgjort det mod Brøndby, så vi ikke skal vente til allersidst med at sikre os overlevelse i Superligaen, siger Wieghorst, der kunne se Rawez Lawan udligne fem minutter før slutfløjt.

- Kredit til holdet. Vi giver ikke op, og så har vi Rawez Lawan, der i øjeblikket er vigtig for os. Han var langt nede på et tidspunkt i foråret, men i de seneste kampe har han virkelig gjort en forskel, siger FCN-træneren.

Hele foråret har været en lang overlevelseskamp, og det er ikke kommet bag på Wieghorst, at foråret ville byde på en tæt kamp i bunden af Superligaen.

- Alvoren gik op for os for lang tid siden. I vinterpausen ændrede vi vores målsætning fra at ende i top-6 til at overleve i rækken. Vi har været fuldt ud klar over, at vi ikke var sikre, før vi var matematisk sikre, fortæller Wieghorst.

Før sidste spillerunde er det endnu ikke afgjort hvilke hold, der rykker ud af Superligaen. Det er dog sikkert, at AGF og HB Køge er nye hold i Danmarks bedste fodboldrække fra næste sæson.

Wieghorst har fået et hold med karakter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce