Wieghorst: Det gør lidt ondt at sige farvel


Wieghorst: Det gør lidt ondt at sige farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er en både stolt og vemodig Morten Wieghorst, der siger farvel som FC Nordsjælland-træner med 0-0 mod FCM.

Efter en sæson som assistent og fem år som cheftræner har Morten Wieghorst nu stået i spidsen for FC Nordsjællands spillere for sidste gang.

Det var med en klump i halsen, at den tidligere Brøndby- og Lyngby-spiller gik i omklædningsrummet for at tale med spillerne for sidste gang efter 0-0 mod FCM hjemme på Farum Park.

- Det er vemodigt at sige farvel. Sådan havde jeg det også som spiller, når jeg havde fået en klub ind under huden. Det gør lidt ondt, siger Morten Wieghorst.

Med det uafgjorte resultat i sidste spillerunde slutter FCN på Superligaens sjetteplads. Og det er en stolt træner, der nu siger farvel til fordel for jobbet som U-21-landstræner.

- Jeg har oplevet en klub i konstant fremgang. Vi er ikke Herfølge, der bliver mestre det ene år og rykker ned det næste. Vi har hele tiden arbejdet med at være stabile og have en fast struktur, siger Morten Wieghorst.

Selvom FCN som så mange andre var involveret i nedrykningsdramaet indtil afslutningen på næstsidste spillerunde, er Wieghorst hele vejen rundt godt tilfreds med sæsonens udbytte.

- Målsætningen lød på top-6, og det blev indfriet. Gentage pokalsuccesen: Indfriet. Få nogle unge spillere i spil: Indfriet, lyder det glad fra den snart forhenværende FCN-træner.

Fra cheftrænersædet har Wieghorst hentet to pokaltriumfer til den nordsjællandske klub. Selv betegner han det som lige så store triumfer, at klubben har undgået nedrykning alle årene og at der er blevet udviklet spillere til både A- og ungdomslandsholdene.

I næste sæson overtager den hidtidige assistent Kasper Hjulmand posten som cheftræner i FC Nordsjælland.

Wieghorst: Det gør lidt ondt at sige farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce