Wenger klar til at ofre FA Cuppen


Wenger klar til at ofre FA Cuppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arsenal-manager Arsène Wenger indrømmer, at han vil spare nogle af sine stamspillere i FA Cuppen, fordi holdet i øjeblikket er så godt med i mesterskabskampen.

Det bliver ikke i stærkeste opstilling, at Arsenal på søndag træder ind i FA Cuppen, hvor holdet på udebane møder West Ham i den engelske pokalturnerings tredje runde.

Sådan lyder meldingen fra Arsenal-manager Arsène Wenger, som i øjeblikket har mest fokus på mesterskabskampen mod Chelsea og Manchester United.

- Premier League er altid vigtigere end FA Cuppen, konstaterer franskmanden, hvis mandskab efter søndagens pokalkamp i næste uge har to vigtige hjemmebanekampe i ligaen mod Bolton og Everton.

- Derfor er jeg nødt til at spare nogle af spillerne, det er helt sikkert. Vi vil gerne vinde over West Ham, men vil skal også beskytte vores hjemmebanekampe mod Bolton og Everton, siger Wenger.

Arsenal-manageren vil spare stamspillere, selvom han i forvejen mangler spillere som anfører Cesc Fabregas, Robin van Persie, Theo Walcott, Denilson og Nicklas Bendtner på grund af skader.

I Premier League er Arsenal blot fire point efter Chelseas førerhold, mens der kun er to point op til Manchester United, som er placeret på andenpladsen. Arsenal har desuden spillet en kamp færre end Chelsea og Manchester United.

Wenger klar til at ofre FA Cuppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce