Wenger fik en sejr: Vi har været igennem et mareridt

Arsène Wenger og Arsenal står med et ben i Europa Leagues kvartfinaler efter 2-0-sejren ude over AC Milan.

Wenger fik en sejr: Vi har været igennem et mareridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter fire nederlag i træk vandt Arsenal 2-0 ude over AC Milan. Den reaktion glæder Arsène Wenger.

Det var yderst tiltrængt for den pressede Arsenal-manager, Arsène Wenger, at hans hold torsdag aften vandt 2-0 på udebane over AC Milan i den første af to Europa League-ottendedelsfinaler.

Arsenal var taget til Milano med fire nederlag i træk, og Wenger er derfor stolt over, at hans spillere svarede tilbage ved at vinde på San Siro.

- Det var en vigtig sejr efter nogle mareridtsuger. Jeg er meget glad for den reaktion, vi viste.

- Når man er slået i gulvet som en bokser, bliver man nødt til at komme med et modsvar, selv om man kun har rejst sig halvvejs op og ikke har tid til at reagere.

- Vores stolthed og vilje til at vise vores kvalitet skinnede igennem, siger Wenger på et pressemøde efter kampen.

Sejren stiller Arsenal i en gunstig situationen inden returkampen i London torsdag i næste uge. I runden før vandt Arsenal 3-0 ude over Östersunds FK, men var alligevel tæt på at sætte det over styr i returkampen.

Belært af den oplevelse advarer Wenger mod at tage avancement for givet.

- Overordnet set var det en vigtig sejr, men ikke en billet til næste runde. Vi skal gøre arbejdet færdigt på hjemmebane, siger Wenger.

Han er i gang med sin 22. sæson i spidsen for Arsenal. Efter de seneste ugers miserable resultater er presset steget på ham.

En Europa League-titel kan dog redde både Wengers stjerne hos fansene samt klubbens sæson, da der følger en Champions League-billet med en eventuel titel.

Den Champions League-billet får AC Milan svært ved at sikre sig efter nederlaget. Holdets dårlige udgangspunkt før returkampen var en konsekvens af alt for mange fejl, mener italienernes cheftræner, Gennaro Gattuso.

- Arsenal har haft en meget svær periode, men det er et godt hold, og vi lavede alt for mange fejl til at kunne slå dem, siger Gattuso.

Wenger fik en sejr: Vi har været igennem et mareridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce