Wassim tilbage i B1909


Wassim tilbage i B1909

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Wassim El Banna er tilbage, hvor det hele startede for ham som lille dansk-palæstinensisk purk i Vollsmose.

Den 25-årige angriber var med til første træning i Humlehaveskolens hal i aftes sammen med den vævre offensive midtbane-type Thomas Rasmussen, der jo tidligere har spillet på Gillestedvej.

Wassim El Banna var tændt, men to-tre kilo tungere efter den lange vinterpause efter bruddet med Dalum sidst i oktober.

- Jeg har haft en god snak med B1909's træner Tommy Møller Nielsen, og nu må vi se, om vi kan blive enige om et eller andet. Kommer B1909 med et godt tilbud, spiller jeg her, siger Wassim El Banna, der i ungdoms-årene knoklede meget fodbold i Vollsmose-fritidsklubben "Ragnarok".

Det navn matcher El Bannas seneste ophold i Dalum meget godt.

- Jeg er ikke en spiller, der skal skifte frem og tilbage mellem klubberne hele tiden. Men jeg blev nødt til det, fordi Dalums elitechef Steen Johansen løb fra en aftale. Men nu er jeg ligeglad med Dalum, tilføjer Wassim El Banna efter et meget intenst træningsspil i hallen, hvor det i aftenens anledning duftede af joints i mellemgangen!

Skal skaffe pengene

B1909 har ikke penge her og nu til El Banna og Thomas Rasmussen.

- Vi må finde den investering, så vi kan få dem ind i folden, siger cheftræner Tommy Møller Nielsen.

- Wassim har altid imponeret mig, siden jeg så ham som juniorspiller som assistenttræner i OB. Han har spillet godt både i B1913 og Dalum, og man glemmer ofte hans utroligt hårde arbejde for holdet. Han er stærk fysisk, eksplosiv og sparker meget hårdt. Det er sådan en angriber, vi har kigget efter længe, siger Tommy Møller Nielsen.

Manager Mikael Skovgaards regner med, at der går en-to uger, inden aftalerne med både Thomas Rasmussen og El Banna kan være på plads.

- Vi ser positivt på mulighederne, men vi skal ud og lave ekstraordinære indtægter for at få papir på dem, siger Skovgaards.

Kun Daniel Kristensen (en forstrækning) og Danny Martin (i praktik på efterskole) var forhindret i at møde op til første træningsdag, så Tommy Møller Nielsen har hele 30 markspillere at sortere fra.

Kan stå styrket

- Vi har mistet en meget vigtig mand i Mads Bartram. Kan vi holde de to nye, så står vi til gengæld styrket, selv om vi har mindre økonomi at gøre med. Organisationen er stærk og på plads.

- Vi må arbejde med de spillere, der er. Jeg er sat til at tage mig af A-truppen ud fra den økonomi, der nu en gang er, sagde Tommy Møller Nielsen.

B1909's første træningskamp er den 12. februar mod Kolding, men måske får den sportslige ledelse en kamp på plads allerede ugen før.

Wassim tilbage i B1909

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce