Vraget Absalonsen: Skal gøre det bedre

OB-kanten Johan Absalonsen, der havde godt efterår på landsholdet, er ude til testmatchen mod Østrig.
Foto: Jørgen Hansen

Vraget Absalonsen: Skal gøre det bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-kant, der havde godt efterår på landsholdet, er ude til testmatchen mod Østrig
- Det får mig bare til at kæmpe endnu hårdere for at vise mit værd frem mod Sydafrika, fastslår Johan Absalonsen

Fodbold: Johan Absalonsen havde et flot efterår i den rød-hvide landsholdsdragt blandt andet med en pragthalvleg - inklusiv scoring - i en træningskamp mod USA i Århus.

Men det stærke efterår er ikke nok til at lukke OB-kanten ind i varmen hos landstræner Morten Olsen i forbindelse med næste uges testmatch ude mod Østrig. Da Olsen afslørede de udvalgte i går, var det en trup uden fynske navne.

- Ærgerligt, konstaterede Johan Absalonsen kontant om sin manglende udtagelse, da Fyens Stiftstidende fangede ham i aftes. Men der kom en hurtig tilføjelse:

- Jeg vælger at kigge indad, hvor jeg må erkende, at jeg ikke i de første måneder af det nye år har vist ligeså god form, som jeg gjorde i efteråret. Nu er det op til mig selv at vise mit værd, og det vil jeg gøre alt for.

Vink med en vognstang

Johan Absalonsen er blandt andet ikke tilfreds med det niveau, han viste under ligalandsholdets tur til Thailand i januar.

OB’eren har ikke fået nogen opringning fra Morten Olsen med forklaring på, hvorfor han er blevet vraget til truppen til matchen i Østrig.

- Men selvfølgelig er det et vink med et vognstang fra Morten om, at jeg skal præstere bedre. Det tager jeg til mig. Og jeg har bestemt ikke afskrevet at komme med til Sydafrika, selv om jeg ved, at jeg befinder mig i periferien af landsholdet.

Johan Absalonsen har tænkt sig maksimalt at udnytte OB’s topplacering i Superligaen til også at profilere sig over for Morten Olsen i de kommende måneder. Som han siger:

- Det er da en kæmpe fordel for mig, at jeg spiller i en klub, der er involveret i kampen om DM. Det er et udstillingsvindue, jeg skal udnytte mere end 100 procent.

Men OB-kanten må altså i denne omgang konstatere, at Morten Olsen har set i andre retninger. Og Søren Rieks fra Esbjerg fB blev et af de valg, som holder Absalonsen ude.

Hotte Eriksen

Morten Olsen havde heller ikke plads til OB’s forsvarer Anders Møller Christensen i truppen til kampen mod Østrig.

Der blev som ventet heller ikke noget valg af den unge Ajax-komet Christian Eriksen - tidligere Middelfart og OB - selv om flere fodboldeksperter nu presser på over for Morten Olsen om at overveje den 18-årige fynske knægt til sin VM-trup.

Christian Eriksen bliver ellers mere hot nærmest dag for dag i denne tid. Som tidligere omtalt er Ajax ivrige efter at skrive en langtidskontrakt med stortalentet. Men også andre er ude efter den 18-åriges underskrift. Således skulle den tidligere Arsenal-forward Dennis Bergkamp have tippet Arsene Wenger i netop Arsenal om at hente unge Eriksen, inden han bliver snuppet af Ajax for flere år.

Vraget Absalonsen: Skal gøre det bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce