En busfuld supportere drager tværs over Fyn og Sjælland til den nordlige del af hovedstaden for at støtte Middelfart VK i den tredje DM-finale mod Gentofte i Kildeskovshallen.

Volleyball: De unge Middelfart-spillere får støtte fra hjemmefronten, når de søndag eftermiddag klokken 16.00 løber på banen i Kildeskovshallen i Gentofte til den tredje DM-finale. Middelfart Volleyballklub sender en busfuld supportere til den nordlige del af hovedstadsområdet.

Der var 520 tilskuere til den første kamp i Lillebæltshallen i søndags, og deres taktfaste støtte kampen igennem var med til at bære Middelfart frem til sejren på 3-2 over DM-favoritterne fra Gentofte.

I torsdagens kamp to i finaleserien var der kun en håndfuld Middelfart-støtter blandt de 380 tilskuere i Kildeskovshallen, hvor Gentofte vandt en klar sejr på 3-0.

Opbakningen fra tilskuerne kan være med til at give Middelfart-spillerne troen på, at de kan vinde på udebane.

- Vi skal vinde en kamp derovre for at blive dansk mester, påpeger Middelfarts sportschef, Jacob E. Petersen.

Middelfarts amerikanske topscorer, Nicholas Hunt, scorede 15 point i torsdags.

- Hvis Nicholas Hunt får bolden højt, så kan han vinde boldene, siger Jacob E. Petersen.

17 servefejl

Til gengæld lavede Middelfart 17 servefejl i kamp to mod kun 11 til Gentofte.

- Gentofte servede godt og fik lagt tryk på, siger Jacob E. Petersen.

Med bedre modtagninger kan Middelfart få fat i spillet, så Gentofte-profilerne Peter Trolle, Mads Møllgaard og Tobias Kjær ikke kan få lov til at slå vinderslag på stribe.

- Jeg er særdeles tilfreds med, at alle på holdet steppede op her på hjemmebane. Vi skal spille vores eget spil og konstant lægge maksimalt pres på. Det gjorde alle spillere i dag, sagde Gentoftes cheftræner, Denis Janka, til klubbens facebook-side efter torsdagens kamp.

Den fjerde finale spilles i Middelfart på onsdag klokken 19.00, og Middelfart drømmer naturligvis om, at holdet kan sikre sig en uventet DM-titel på hjemmebane.

Men det kræver en sejr søndag i Kildeskovshallen.

Hvis der skal spilles en femte og afgørende finale, bliver det fredag klokken 19.00 i Kildeskovshallen.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.