Middelfart er på andenpladsen i Volleyligaen efter sæsonens anden sejr over de fynske rivaler fra Marienlyst.

Volleyball: Middelfart er på andenpladsen i Volleyligaen efter en udesejr på 3-2 i et tæt lokalopgør mod de danske mestre og pokalvindere fra Marienlyst.

Middelfart vandt kampens to første sæt 29-27 og 25-22. Men Marienlyst fik arbejdet sig ind i kampen og vandt de to næste sæt 25-17 og 25-21.

I femte sæt fulgte Marienlyst med til 6-7. Men til sidst havde Middelfart mest overskud og vandt sættet 15-6 efter otte point i træk, heraf to serveesser fra Jacob Stein Brinck. Han blev topscorer for Middelfart med 22 point. Hos Marienlyst scorede Simon Bitsch 21 point.

Dermed ligger Middelfart på andenpladsen med 25 point, et point foran Hvidovre og to point foran Ishøj. Gentofte er nummer et med 33 point. Marienlyst er på femtepladsen med 17 point.

Middelfart vandt også sæsonens første indbyrdes møde 3-0 på hjemmebane.

Der resterer to runder af grundspillet, og alle otte hold går videre til kvartfinalerne.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.