Volley-finale: Gentofte pelsede Middelfart i kamp to

Middelfart-spillerne Martijn van der Aa (t.v.)og Nikolaj Hjorth i en blokade ved nettet i den første DM-finale mod Gentofte, der med en sejr i den anden finale udlignede til 1-1 i serien. Foto: Yilmaz Polat

Volley-finale: Gentofte pelsede Middelfart i kamp to

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar sejr til Gentofte over Middelfart i den anden DM-finale betyder, at stillingen er 1-1 samlet. Vinderen af kamp tre på søndag i Gentofte kan sikre sig guldet i Lillebæltshallen på onsdag.

Volleyball: Gentofte med otte landsholdsspillere i truppen viste klassen med en klar hjemmesejr på 3-0 over Middelfart i den anden DM-finale. Dermed udlignede Gentofte til 1-1 i finaleserien, og der venter nu en nøglekamp på søndag klokken 16.00. Den match spilles også i Kildeskovshallen.

Middelfart vandt i søndags den første finale 3-2 hjemme i Lillebæltshallen, men uden for de trygge rammer ved Lillebælt havde det unge Middelfart-hold det svært denne torsdag aften.

- Vi kom under pres fra Gentofte, der servede godt. Det gjorde det sværere at vinde boldene, sagde Middelfarts sportschef, Jacob E. Petersen.

Det spillemæssige overtag til grundspilsvinderne fra hovedstadsområdet gav usikkerhed hos gæsterne fra Fyn.

- Vi havde 17 servefejl i kampen, og det kom ikke ud af ingenting. Spillerne var mentalt ramt, sagde Jacob E. Petersen.

- Spillerne vil helst glemme den her kamp så hurtigt som muligt, men vi skal lære af den, og man lærer mest af nederlag. Den måde, Gentofte stiller op og hæver, overrasker os ikke. Det er det mentale spil, vi skal vinde. Selv om de trykker til, kan vi godt spille med dem, og det har vi vist, sagde sportschefen.

Efter en lige åbning på kampen trak Gentofte fra midt i første sæt. Gode server af Rasmus Mikelsons gav Genrtofte fire point i træk til 16-12, og derfra så hjemmeholdet sig ikke tilbage.

Gentofte kom foran 24-19, og selv om Middelfart-centeren Jeppe Back satte to serveesser i træk til reducering 24-22, så vandt Gentofte første sæt 25-22.

Fra starten af andet sæt buldrede Gentofte videre. Simon Gade servede hjemmeholdet foran 4-0, og et servees af landsholdsprofilen Peter Trolle bragte stillingen på 10-5. Via føringer på 20-13 og 23-14 vandt Gentofte andet sæt 25-15 på et angrebspoint af Mads Møllgaard.

Blot 19 minutter tog det for Gentofte at vinde andet sæt.

Gentofte-Middelfart 3-0
DM-finale, 2. kamp
Sætcifre: 25-22, 25-15, 25-22.

Næste kampe: 3. DM-finale søndag 15. april kl. 16.00: Gentofte-Middelfart.

4. DM-finale onsdag 18. april kl. 19.00: Middelfart-Gentofte.

Bemærkninger: Stillingen er 1-1 i kampe. Der spilles bedst af fem kampe.

En stakket frist

Middelfarts amerikanske topscorer, Nicholas Hunt, trådte i karakter i starten af tredje sæt, hvor han med gode blokader og smash bragte sit hold foran 4-2.

Men Gentofte svarede hurtigt igen og kom foran 8-6.

Tobias Kjær og Peter Trolle scorede flere point for hjemmeholdet, der bragte sig foran 18-14. Middelfart hang på og kom endda foran 20-19 efter fire point i træk.

Det var dog en stakket frist, da Peter Trolle, Mads Kyed og de øvrige Gentofte-spillere igen blokerede og smashede sig til point. På den første matchbold servede Mads Møllgaard sejren hjem med et es til 25-22.

Topscorere for Gentofte blev Mads Møllgaard og Peter Trolle med hver 12 point. Nicholas Hunt scorede 15 point for Middelfart.

Vinderen af kamp tre på søndag kommer foran 2-1 i serien og vil kunne sikre sig guldet i kamp fire, der spilles i Middelfart onsdag 18. april kl. 19.00.

- Vi skal til Gentofte igen på søndag, og vi skal vinde en kamp derovre for at blive mester. Vi kan godt spille bedre, end vi gjorde i dag, konstaterer Jacob E. Petersen.

Volley-finale: Gentofte pelsede Middelfart i kamp to

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce