Voigt vandt Polen Rundt


Voigt vandt Polen Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team CSC Saxo Bank-rytteren Jens Voigt vandt lørdag Polen Rundt, mens holdkammeraten Lars Bak blev nummer to, selvom et styrt var ved at forhindre det.

Tyske Jens Voigt vandt lørdag Polen Rundt, da Team CSC Saxo Bank-rytteren forsvarede førertrøjen på løbets syvende og sidste etape. Voigt vandt foran den danske mester i enkeltstart Lars Bak, som dog var tæt på at miste sin podieplads.

Et styrt i feltet kort før mål på den regnfyldte etape betød nemlig, at Lars Bak var tæt på at miste kontakten til de forreste.

- Lars var tæt på at miste andenpladsen, fordi der var nogle styrt til sidst på rundstrækningen. Han mistede kontakten til fronten af feltet, fordi han blev holdt op af et af disse styrt, og der var kun 500 meter tilbage, da han endelig fik fightet sig frem, så han ikke mistede de to sekunder, han havde til tredjepladsen, forklarede sportsdirektør Kim Andersen efter løbet.

Jens Voigt var naturligvis glad efter sin sejr.

- Det var virkelig rart for mig at få sådan en sejr hjem som afslutning på min sæson. Det giver rigtig god moral til vintertræningen, så det betyder meget for mig, sagde Voigt.

Der var mere succes for tyskerne, da Voigts landsmand Robert Förster fra Gerolsteiner vandt lørdagens etape.

Voigt vandt Polen Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce