Voigt pinte sig for holdet


Voigt pinte sig for holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Trætheden var sjældent synlig i ansigtet på Jens Voigt, da han kom i mål efter konge-etapen i Pyrenæerne.

Efter et udbrud på 170 kilometer med Michael Rasmussen, Rabobanks dansker, var tyskeren fuldkommen færdig, da han nåede ind på den afsluttende stigning mod målet i Plateau de Beille.

- Jeg havde absolut ingenting tilbage. Jeg havde intet i mig og var så træt, så træt, sagde Jens Voigt efter etapen.

Men selv om udbrudsforsøget var slut med 10 kilometer igen, kunne Jens Voigt dog ikke slappe af. Som den tredje CSC-rytter på bjerget blev det hans tid, der var afgørende for holdkonkurrencen, som er et af CSC's helt store mål for Tour de France. Det er nemlig holdenes tre bedst placerede ryttere på hver etape, der afgør konkurrencen, som det danske hold vandt sidste år.

- Jeg måtte bare forsøge at kæmpe mig igennem, sagde Jens Voigt, der kom i mål knap 13 minutter efter Lance Armstrong.

Det var nok til at sikre CSC endnu en dag som det bedste hold, omend forspringet nu er reduceret til 5,52 minutter ned til US Postal.

Dagens udbrudsforsøg havde en klar taktisk begrundelse, fortalte Jens Voigt, som overraskende sad godt med over de seks bjergtoppe af variende sværhedsgrad, som blev passeret.

Roser til Rasmussen

- US Postal blev tvunget til at arbejde hårdt, hvilket betød, at Carlos Sastre og Ivan Basso kunne gemme sig lidt og spare kræfter, sagde Jens Voigt, som også havde roser til Michael Rasmussen.

- Han er en god rytter. Jeg ved, jeg er habil i bjergene, men han er en langt bedre klatrer, så jeg havde nogle hårde øjeblikke derude. Men når man er i udbrud, så kæmper man, selv om det er hårdt, sagde Jens Voigt. (ritzau)

Voigt pinte sig for holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce