Virkeligheden har ramt FCM efter flot sæsonåbning


Virkeligheden har ramt FCM efter flot sæsonåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Midtjylland er gået pointmæssigt i stå med ni point i syv kampe til Glen Riddersholms store irritation.

Efter en spille- og pointmæssigt fremragende åbning på superligasæsonen med fem sejre i fem kampe har FC Midtjylland blot hentet én sejr i de seneste syv kampe.

Lørdag blev det blot til 1-1 på hjemmebane mod Randers FC, og selvom Superligaens førerhold fortsat er ubesejret, erkender FCM-træner Glen Riddersholm, at stimen af uafgjorte resultater gør indtryk.

- Man kan sige, at virkeligheden har ramt os. Vi er ikke helt så skarpe, som vi har været tidligere i sæsonen, og det må vi forholde os til.

- Men Superligaen er hård og jævnbyrdig, og det er ikke givet, at vi bare går ud og vinder kampe, fordi vi har fået en flot start, fortæller Riddersholm.

FC Midtjyllands cheftræner mener stadig, at han kan se udvikling i holdet. Men han understreger samtidig, at holdet trænger til en sejr for at komme helt tilbage på sporet.

- Jeg vil bestemt ikke kalde det en pointmæssig krise, for vi er fortsat ubesejret og præsterer stabilt. Men det er da klart, at vi gerne vil have en sejr igen meget snart, siger Riddersholm.

Selvom midtjyderne sæsonen igennem har indtaget førstepladsen i Superligaen, har cheftræneren endnu ikke ville snakke medaljer. Og det er helt bevidst, understreger han.

- Succeskriteriet er, at vi går på banen hver dag og præsterer så godt som muligt. Det er det, vi skal have fokus på. Tabellen skal ikke diktere, hvordan vi skal spille, siger Riddersholm.

FC Midtjylland har i de seneste kampe flere gange oplevet, at modstanderne er kommet fra baghjul og har indhentet en midtjysk føring.

Det var også tilfældet mod Randers lørdag aften, men Riddersholm mener ikke, at det er udtryk for, at hans mandskab er blevet bange for at vinde.

- Det er ikke sådan, at vi går ind til kampene med en defensiv indstilling og ikke vil angribe kampene offensivt. Vi jagter de afgørende mål, der kan give os sejrene, så det mener jeg ikke, man kan klandre os for, siger FCM-cheftræneren.

Næste opgave for FC Midtjylland i Superligaen er en udekamp mod FC Nordsjælland på lørdag.

Virkeligheden har ramt FCM efter flot sæsonåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce