Vind eller forsvind for OBK


Vind eller forsvind for OBK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badmintonligaen

Badminton. Recepten er egentlig ganske klar for OBK: Der skal point på tavlen eller også skal fynboerne være svineheldige.

Sidste runde byder på en ren gyser for det fynske flagskib i Badmintonligaen. Efter en sæson med mildest talt svingende resultater skal de sidste kræfter findes frem i hjemmebaneopgøret mod topholdet fra Solrød Strand. OBK ligger inden runden på en 8. plads, hvilket lige er nok til en plads i kvartfinalerne. På samme pointantal ligger Gentofte og Greve, men de to klubber har en bedre score end OBK. Og lige udenfor det forjættede land ligger Højbjerg med 6 point og en bedre score, så jyderne vil med en sejr på hjemmebane over nr. sidst, Værløse, rykke forbi og dermed sende OBK ud i et nervepirrende kvalifikationsspil. Så hvis fynboerne vil fjerne spændingen, så skal de altså selv som minimum sikre sig point.

Det kan nu blive ganske svært. Sjællænderne møder op med bl.a. Hans Kristian Vittinghus på holdkortet, hvilket borger for en hvis kvalitet. Her skal Steffen Rasmussen vist finde storspillet frem, hvis han har tænkt sig at skabe spænding.

OBK kan tænke tilbage på sidste fredags fremragende indsats, hvor de hjemme i Godthåbsgade udraderede et andet tophold, Team Skælskør/Slagelse. Kan samme takter findes frem, så kan den mest optimistiske fan måske tro på 3-3. Dermed sikres et point og chancen for endnu et i Golden set. Men omvendt bliver fynboerne spillet baglæns op af Bolbro Bakke, hvis tirsdagens præstation i Greve er et udtryk for niveauet. Her fik fynboerne en sæk på 5-1. Der er begrundet håb om succes i herre- og damedouble, og så skal Patrick Bjerregaard på en eller anden måde fedte sig til en sejr over Rasmus Fladberg i 2. herresingle. Fladberg er dog ikke helt ueffen, idet han for to år siden faktisk blev dansk mester i herresingle og sidste år i herredouble.

Der vil med garanti blive bidt negle i Odense Idrætshal torsdag aften, hvor det kan blive nødvendigt at håbe på hjælp udefra. Det er nok sådan en aften, at den akademiske tilgang til badminton skal gemmes væk til fordel for en gang clear, drop og lop, hvor modstanderne skal mærke, at en sejr kommer til at koste rigtig mange kræfter og lange dueller.(Bendix)

Vind eller forsvind for OBK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce