Viktor Fischer vil bygge videre på succesoplevelse

Viktor Fischer scorede sit første mål for FC København i lørdagens storsejr over Randers.

Viktor Fischer vil bygge videre på succesoplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye FC København-profil er ikke bleg for at tage ansvar, og han vil nu bygge videre på sejren mod Randers.

Efter et nederlag til Brøndby i pokalturneringen fik FC København lørdag oprejsning, da holdet vandt forårets første kamp i Alka Superligaen med 5-1 mod Randers.

Viktor Fischer var for første gang med i FCK's startopstilling, og offensivspilleren kvitterede med scoringen til 2-0.

Nyindkøbet var efterfølgende tilfreds med både egen og holdets præstation, som han ser som et bevis på, hvad holdet er i stand til.

- Vi tog et godt skridt, og vi viste virkelig, at vi kan komme frem til chancer og score mål. Det er vigtigt at få den følelse, selv om målene ikke vil komme på samme måde i andre kampe.

- Det var lige som en sten, der faldt fra hjertet, da vi fik det første mål. Vi spillede mere frit, og det var fedt at se.

Fischer har trods sin korte tid i klubben fået et stort ansvar, og offensivspilleren håber på at kunne blive en afgørende spiller.

Han mener dog selv, at det er vigtigere, at holdet finder den rette selvforståelse.

- Jeg vil gerne være afgørende, hvis jeg kan og får muligheden for det, men det vigtigste er, at vi sammen har en bevidsthed om, hvor gode vi er, og det viste vi mod Randers.

- Jeg var meget tilfreds med vores spil, selv om vi startede lidt usikkert. Da vi fik det første mål, kunne man godt se, at der er mere kvalitet i os. Det viste vi rigtig godt med de fire mål.

Næste opgave for Fischer og FC København er i Europa League, hvor spanske Atlético Madrid venter i en hjemmekamp på torsdag.

Viktor Fischer vil bygge videre på succesoplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce