Både Jan Ø. Jørgensen og Hans-Kristian Vittinghus er tilsyneladende tvivlsomme startere til danmarksmesterskaberne i badminton i Aarhus i den kommende weekend.

Sportsugen er en sports-podcast, der bliver sendt hver mandag. Her har DR's Jacob Panum besøg af gæster, som giver bud på, hvordan ugens kommende højdepunkter kommer til at gå.

Mandag var blandt andre badmintonspilleren Hans-Kristian Vittinghus på besøg, og han havde artige oplysninger med. Vittinghus løftede således sløret for, at Jan Ø Jørgensen er tvivlsom starter til DM i Aarhus, der indledes torsdag og har finaler på søndag.

Hans-Kristian Vittinghus kunne samtidig fortælle, at han selv er tvivlsom deltager. Hans eventuelle deltagelse afgøres først efter en skanning af den ene fod, onsdag.

Ved de to topspilleres eventuelle afbud kan vejen være (endnu mere) banet for en DM-titel for den fynske komet, Viktor Axelsen, der stiller op med Værløse som moderklub.

Viktor Axelsen kan i forvejen først støde ind i Jan Ø. Jørgensen eller Hans-Kristian Vittinghus i en eventuel finale. Axelsen kan i øvrigt meget vel løbe ind i Steffen Rasmussen fra Odense Badminton Klub (OBK) i fredagens kvartfinalerunde.

  • SportFyn