Viktor Axelsen: Favorit til at rydde pris-bordet

Populære Viktor Axelsen kan komme endnu mere i vælten efter DR's Sport 2017 i Herning på lørdag. Arkivfoto: Louise Koustrup.

Viktor Axelsen: Favorit til at rydde pris-bordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DR's Sport 2017 i Herning på lørdag kan blive den helt store triumf for Viktor Axelsen, der er favorit til aftenens to fornemste priser.

Badminton: DR's Sport 2017 på lørdag i Jyske Bank Boxen i Herning kan meget vel gå hen og blive en kæmpe-triumf for den fynske verdensmester i herresingle, Viktor Axelsen.

Axelsen er således favorit til at snuppe arrangementets to fornemste priser - Årets Sportsnavn 2017, en pris som DIF og dagbladet Jyllands-Posten står bag - samt BT Guld, som dagbladet BT står bag.

Sport Fyn har tidligere kunnet fortælle, at Danske Spil har været helt nede og give odds 1,10 - 110 kroner i gevinst for en indsats på 100 kroner - for Axelsen som vinder af kapløbet om at bliver Årets Sportsnavn 2017. Og nu melder bettingfirmaet NordicBet ud, at Viktor Axelsen kun giver odds 1,35 - 135 kroner i gevinst for en indsats på 100 kroner - som vinder af BT Guld.

40 af Danmarks største sportsstjerner stemmer blandt 10 nominerede kandidater på de tre, de har fundet mest værdige til at modtage BT Guld for årets største sportspræstation. Det foregår ved, at hver udøver giver henholdsvis tre, to og et point. Den kandidat, der får det højeste antal point, snupper prisen.

Wozniacki er hårdeste konkurrent

- 2017 har virkelig været et år med mange flotte danske idrætspræstationer. I vore øjne er det dog klart Viktor Axelsens sublime VM-guldmedalje, som skinner mest igennem. Det afspejler vore odds da også tydeligt, siger pressechef Thomas Holm fra NordicBet.

Hvis Viktor Axelsen ikke løber med guldet, er NordicBets outsiderbud enten Caroline Wozniacki eller kvindelandsholdet i fodbold til henholdsvis odds 4,00 og 5,50. Wozniacki er sandsynligvis også Viktor Axelsens hårdeste konkurrent i spillet om Årets Sportsnavn 2017.

- Caroline Wozniacki og kvindelandsholdet er andre gode kandidater, da de virkeligt også har sat Danmark på landkortet i 2017. Wozniacki mangler dog fortsat at vinde en Grand Slam-turnering, og selv om EM-sølvet var det bedste resultat, et kvindelandshold nogensinde har leveret, tvivler vi på, det er nok til at løbe med BT Guld-prisen, lyder det fra Thomas Holm.

Som tidligere omtalt i Sport Fyn vil det fynske badminton-es, der i øvrigt fylder 24 år torsdag, ikke selv være til stede i Herning på lørdag. Han spiller for øjeblikket en stor og økonomisk attraktiv turnering i Indien.

Viktor Axelsen: Favorit til at rydde pris-bordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce