Viborg tigger om wildcard til CL


Viborg tigger om wildcard til CL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK vil tigge det europæiske håndboldforbund, EHF, om et wildcard til Champions League.

Viborgs håndboldkvinder har ikke formået at kvalificere sig til næste sæsons Champions League.

Alligevel gør den kriseramte storklub sig forhåbninger om at være med på første klasse i Europa til efteråret.

- Vi går efter et wildcard og vil spørge EHF om muligheden, siger direktør Peter Cassøe.

- Vi ved ikke, om det kan lade sig gøre. Det kommer an på, om andre klubber springer fra. Så skal der fyldes op, og der vil vi prøve at lægge billet ind, uddyber direktøren.

I 2007 fik Viborgs herrer et wildcard til Champions League, så idéen er ikke helt utænkelig for de tidligere Champions League-vindere.

- Sandsynligheden er ikke så stor. Men det sker jævnligt, at en klub får et wildcard, fordi nogle klubber ikke stiller op. Så vælger EHF nogle nye deltagere ud, forklarer Viborg-direktøren.

Selv om Viborg i år måtte nøjes med DM-bronze, så mener Peter Cassøe, at holdet er Danmarks bedste. Og de er gode nok til at være med i Champions League.

- Vi har bestemt noget at gøre i Champions League. Vi har et spændende hold næste år, som godt kan begå sig i Champions League, mener Cassøe.

Viborg er i gang med et generationsskifte, hvor flere unge spillere frem mod den kommende sæson afløser en række af de rutinerede spillere.

Mens Viborg måtte nøjes med bronze i den danske liga, så kæmper Randers HK og FCM Håndbold om DM-guldet. Efter to finalekampe står der 1-1 i finaleserien, der afgøres over tre kampe.

Viborg tigger om wildcard til CL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce