Viborg skraber et point med hjem fra Brøndby

Brøndbys Michael Almebäck og Viborgs Thomas Dalgaard.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Viborg skraber et point med hjem fra Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby spillede skuffende 0-0 hjemme mod Viborg. Chancerne var der for Brøndby, men effektiviteten manglede.

Brøndby-træner Thomas Frank har sagt, at målsætningen kun er at overleve i Superligaen i denne sæson. Og det er måske meget klogt.

For søndag aften var Brøndby ikke i stand til at vinde på hjemmebane over oprykkerne fra Viborg, som fik kæmpet sig frem til et 0-0-resultat.

Brøndby dominerede og kom frem til de fleste chancer i kampen. Alt efter temperament kunne man rose Brøndby for at komme frem til dem - eller kritisere dem for manglende effektivitet og kynisme.

I første halvleg havde Mikkel Thygesen den største chance af alle efter 38 minutter. Og det var næsten mere imponerende, at Brøndby-anføreren var i stand til at brænde forsøget, som prellede af på overliggeren, end hvis han havde scoret.

Alexander Szymanowski var igen en trussel på kanten hos Brøndby, og argentineren kunne også have bragt hjemmeholdet foran med lidt mere skarphed efter et kvarter.

Christian Nørgaard, som havde fået chancen på Brøndbys centrale midtbane og gjorde det godt, brændte også på en god chance. Det samme gjorde Frederik Holst, og sådan kunne man blive ved.

Landsholdsangriberen Simon Makienok, som var skadet, var savnet i de afgørende situationer, hvor bolden skulle sparkes i kassen.

I Brøndby-topscorerens fravær var det Quincy Antipas og Kenneth Zohore, som skulle score målene, men ingen af dem viste skarphed i Brøndbys angreb.

Og det er bekymrende for Thomas Frank, som må undvære Makienok i nogle uger endnu.

Viborg, som tydeligt gik efter at få noget med hjem, havde også sine muligheder på kontrastød.

Simon Nagel, anfører Mikkel Rask og Aleksandar Stankov var alle tre tæt på at bringe oprykkerne foran, men ind ville bolden ikke heller ikke for udeholdet.

Med det ene point holder Brøndby fast i sin ubesejrede stime på nu fem kampe. Men det må skuffe størstedelen af de 16.607 tilskuere, at Viborg kunne rejse hjem med en nullert i bagagen.

Brøndby ligger fortsat lige over nedrykningsstregen med 14 point efter 12 kampe, mens Viborg har 17 point i toppen af ligaen.

Viborg skraber et point med hjem fra Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce