Viborg sikkert videre i Champions League


Viborg sikkert videre i Champions League

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg har sikret sig avancement til hovedrunden af håndboldens Champions League, efter at holdet sikkert besejrede norske Byåsen på hjemmebane.

Viborgs håndboldkvinder er videre fra gruppe A i Champions League og har sat kursen mod et succesrigt titelforsvar. Efter en koncentreret indsats hjemme i Viborg Stadionhal vandt de forsvarende mestre 29-22 over norske Byåsen og ligger dermed placeret på førstepladsen med syv point for fem kampe.

Viborg havde fuld kontrol fra begyndelsen af kampen, og efter indledende føringer gik hjemmeholdet til pause foran 13-10. I anden halvleg var nordmændene ikke på noget tidspunkt i nærheden af at true Viborg, som i stedet udbyggede føringen i en flot afslutning.

Viborg er dermed klar til hovedrunden, hvor de to bedste hold fra de fire grupper deltager. Holdet er endnu ikke sikker på førstepladsen i gruppe A, men den bliver under alle omstændigheder en realitet, hvis Viborg besejrer Podravka på hjemmebane i den sidste kamp.

- Vi er glade for, at vi er videre, men vi gør det færdigt på lørdag, siger fløjspilleren Henriette Mikkelsen til TV2.

FCK's kvinder har også ambitioner om at komme videre til hovedrunden, men holdet er i store problemer i gruppe D efter et nederlag på 23-26 ude mod HC Dinamo fra Volgograd i Rusland.

Dermed er træner Anja Andersens mandskab blot noteret for to sejre i fem kampe, og FCK skal både vinde den sidste udekamp mod Buducnost og håbe, at andre resultater samtidig går holdets vej.

Viborg sikkert videre i Champions League

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce