Viborg raser over DHF


Viborg raser over DHF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborgs håndboldherrer skal spille slutspilskamp på samme tidspunkt, som kvinderne spiller Champions League-finale. Direktør Peter Cassøe er dybt skuffet.

Håndboldklubben Viborg HK bliver ikke belønnet for, at den har succes med både dame- og herreholdet. Når klubbens damer spiller Champions League-finale den 9. maj i Aalborg, skal klubbens herrehold spille samtidig i slutspillet på hjemmebane mod AaB. Klubben skal arrangere begge kampe, og i Dansk Håndbold Forbund (DHF) har man afvist at hjælpe viborgenserne med at flytte herrekampen, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

DHF begrunder afvisningen med, at det ikke skal gå ud over AaB, at Viborg er i Champions League-finalen. Og at der skal tages hensyn til tv-rettighedshaveren TV2.

- Jeg er dybt skuffet, siger Viborg HK-direktør Peter Cassøe til avisen.

Men AaB er villig til at flytte kampen til et tidligere tidspunkt, og TV2 vil ikke vise den, hvis den spilles samtidig med Champions League-finalen.

- Det værste er, at der ikke kommer nogen brugbar forklaring fra DHF. Det er bare et afslag, der tilmed ikke kan ankes, siger Peter Cassøe.

Viborg HK har dog alligevel sendt endnu en ansøgning ind til DHF for at få lov til at flytte kampen.

Viborg raser over DHF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce