Viborg mister to profiler


Viborg mister to profiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målvogteren Katrine Lunde Haraldsen forlader Viborg efter sæsonen, og landsholdsspilleren Lene Lund stopper snarest på grund af graviditet.

Viborg HK skal have skiftet ud på holdkortet i den kommende tid. Både målvogter Katrine Lunde Haraldsen og stregspilleren Lene Lund forlader klubben inden for det næste halve år.

Den norske keeper har ikke kunnet blive enig med klubben om en ny kontrakt, og derfor er hun fortid i Viborg-målet, når hendes nuværende kontrakt udløber til sommer.

- Der er ingen tvivl om, at vi gerne ville have beholdt Katrine, som er en af verdens allerbedste målvogtere. Desværre har vi ikke kunnet nå til enighed om de økonomiske rammer for en kontraktforlængelse, men sådan går det jo nogle gange i en forhandling, siger Viborgs direktør Peter Cassøe i en pressemeddelelse.

Klubben meldte allerede tidligere på sæsonen ud, at man ikke ville forlænge med landsholdets stregspiller Lene Lund, men at man i stedet ville satse på norske Marit Malm Frafjord som makker til tyske Anja Althaus på stregen. En graviditet hos Lene Lund betyder imidlertid, at den tidligere GOG-spiller går på barsel allerede inden sæsonen slutter, og derfor skal klubben nu ud at finde en afløser, der kan træde til med kort varsel.

Viborg mister to profiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce