Viborg-boss: Intet andet valg end at fyre træneren


Viborg-boss: Intet andet valg end at fyre træneren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborgs håndboldkvinder har tabt så mange kampe, at en trænerfyring var uundgåelig, siger klubbens direktør.

Viborg HK's resultater var blevet så dårlige, at klubben reelt ikke havde andre muligheder end at skride til den anden trænerfyring i denne sæson for at nå målsætningen om en plads i Champions League.

Det vurderer direktør Peter Cassøe, der mandag har fyret Oskar Bjarni Oskarsson og hyret Christian Dalmose før semifinalekampene mod FC Midtjylland.

- Vi havde ikke noget valg og ikke noget at miste. Vi vil gerne i Champions League og vurderede, at vi skulle have noget mere gejst og flere andre ting, hvis det skal lade sig gøre, siger Cassøe.

- Vi har tabt mange kampe på det seneste. Vi har vel aldrig tabt så mange kampe de sidste 20 år. Derfor føler vi ikke, at der var andre muligheder.

- Vi kan ikke lave noget sportsligt om. Vi har jo ikke et dårligt hold, for det er jo landsholdsspillere alle sammen, men vi kan måske få noget gejst, forklarer direktøren, der ikke har det godt med at fyre Oskar Bjarni Oskarsson.

- Han har gjort mange gode ting og sat en god proces i gang, men resultaterne er ikke kommet, og vi er meget afhængige af, at vi får et godt sportsligt afsæt til næste sæson.

- Vi har det rigtig skidt med at skulle fyre ham. Det peger også ind ad, når vi fyrer en træner, for så har vi i teamet ikke gjort vores arbejdet ordentlig. Det vil vi rette op, siger Peter Cassøe.

Direktøren fortæller, at Oskar Bjarni Oskarsson var skuffet over at få beskeden tidligt mandag.

- Han kan godt forstå det, for han kan godt se, at vi har tabt kampene, men han er skuffet.

- Det kan jeg godt forstå, men det er vi andre også. Vi kan godt lide ham som person, men vi kan ikke skifte hele holdet ud. Sådan er en træners lod, fastslår Cassøe.

Viborg HK fyrede i november Martin Albertsen, da klubben oplyste, at man fremadrettet ville satse på klubbens kvindehold frem for herrerne. Før den udmelding var Oskar Bjarni Oskarsson træner for herreholdet.

Christian Dalmose bliver ikke nogen permanent løsning, da han i næste sæson skal være træner i Vendsyssel Håndbold i 1. division.

Til trods for to nederlag til Team Tvis Holstebro i slutspillet er Viborg HK klar til semifinalerne i Dame Håndbold Ligaen, hvor FC Midtjylland venter.

Viborg-boss: Intet andet valg end at fyre træneren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce