Viborg afviser GOG-rygte


Viborg afviser GOG-rygte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG Svendborg skal ikke spille på Viborgs licens, siger Viborg-direktør

Håndbold: En tidlig aprilsnar.

Sådan betegner Peter Cassøe, der er administrerende direktør i Viborg HK, rygtet om, at GOG Svendborg lige nu overvejer at gå konkurs og så i stedet spille på liga-konkurrenten Viborg HK’s licens fra næste sæson.

Stiftstidende viderebragte tidligere på dagen "rygte-historien" på www.fyens.dk.

- Jeg har aldrig hørt noget lignende, og jeg ved ikke, hvordan Fyens Stiftstidende overhovedet kan finde på at skrive sådan noget. Jeg tror, de har kraftigt brug for at vurdere, om de ikke skal finde sig nogle nye kilder inden for håndbolden.

- Som alle andre i håndboldverdenen krydser vi fingre for at GOG kommer godt ud af deres triste situation, men at de skulle overtage vores licens er helt hen i vejret og kan naturligvis ikke på nogen måde komme på tale, siger Peter Cassøe i en pressemeddelelse.

At GOG Svendborg overvejer at leje liga-licensen i Viborg HK er blot en af tre løsningsmuligheder, bestyrelsen i GOG Svendborg TGI A/S i dag tygger på som alternativ til en betalingsstandsning, som nok vil give GOG Svendborg et pusterum til at forhandle en akkordordning på plads med kreditorerne, men samtidig også vil binde klubben på hænder og fødder.

De andre muligheder er at lade den løntunge landsholdsspiller Kasper Nielsen gå eller at gå konkurs og dermed rykke ned i 2. division. Træner Gudmundur Gudmundsson skulle være indstillet på at bygge et nyt hold op derfra.

I løbet af dagen ventes GOG Svendborg at præcisere klubbens næste skridt, og dermed vil det blive afsløret, om de andre elementer i spekulationerne holder.

Viborg afviser GOG-rygte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce