TABERNE: Odenses Liga-kvinder kan se frem til endnu en syngende lussing mod Ikast i aften
HÅNDBOLD: Odenses piger møder i dag mægtige Ikast/Bording, og kan se frem til endnu et svidende nederlag. En fornemmelse for nederlag, som pigerne er blevet vant til.

- Selvfølgelig er det ikke sjovt at gå på banen, når vi ved, vi taber. Vi skal kunne se hinanden i øjnene og sige, at vi kæmpede røven ud af bukserne, siger Odenses streg Maria Thuesen.

Hun har en håndboldfortid i GOG og Greve, men har det sidste halvandet år haft hjemme i DHG. Hun tager det som en oplevelse at skulle spille over for spillere som Karin Mortensen og Tonje Kjærgaard.

- Vi er nødt til at fokusere på det positive i vores situation. Derfor er det vigtigt, at vi har det sjovt til træning, og ikke går og brokker os. Vi ved jo udmærket, at vi ikke kan følge med et hold som Ikast, siger 23-årige Maria Thuesen, der er kæreste med GOG- og landsholdsspilleren Torsten Laen.

Små delmål

Delmålene på Odenses amatørhold er med til at holde dampen oppe hos pigerne.

- Et delmål kan være at begrænse nederlaget eller stoppe modstandernes kontraspil, og så forsøger vi at presse modstanderne til at tage en timeout i 2. halvleg. Det er faktisk lykkedes os at frustrere nogle af modstanderne, siger Maria Thuesen med smil på mund.

Hun er blevet i "Odense" fordi hun næste sæson ser frem til at spille 1. divisions håndbold.

- Hvis der kom nogen med en kontrakt, ville jeg da overveje det, men det sker nok ikke, griner Thuesen, og tilføjer:

- Mit niveau rækker til 1. division. Jeg kan godt lide, at der bliver gået til den til træning, og det skal jo ikke være ren hygge at spille håndbold.

Ikast-hygge

Til gengæld er der lagt op til hygge i morgen, når Ikast/Bordings stjerner kommer på besøg i Odense Idrætshal.

Efter kampen vil der blive mulighed for at få "giraffernes" autograf, og Odense håber på, det trækker nogle tilskuere til kampen.

Træner Bo Olsen siger:

- Vi må jo prøve at få det bedste ud af vores noget uheldige situation, og det gør vi ved at lave lidt show, når der er basis for det. Og det er der i morgen, når nogle af landets bedste spillere kommer til byen.

Odense stiller med det stærkeste hold, og det samme skulle Ikast/Bording efter sigende gøre.

Kampen fløjtes op klokken 19.30.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle

Ella Grødem tilbage i Odense

Krijnen spejder efter ny klub

Krijnen spejder efter ny klub

Odense-navne