Vi ses igen om ni måneder, skat


Vi ses igen om ni måneder, skat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VINKE-VINKE: Sportsparret Nete Henriksen og Peder Just søger lykken i hver sin del af Europa
SPORT: Om en uge siger Nete Henriksen, Odense Håndbold, og Peder Just, OIK, for alvor farvel til hinanden, familien og Danmark.

For mens Nete Henriksen forsøger sig med en håndboldkarriere i Schweiz, vil Peder Just prøve isen af i Norge.

Beslutningen blev taget for flere måneder siden - men det er først nu, at alvoren begynder at gå op for det unge sportspar.

- Det er meget mærkeligt at skulle være væk fra hinanden i en hel sæson på ni måneder. Men vi har planer om at ses, når vi kan, siger Peder Just, der lige har været på to ugers hygge-ferie til Island med Nete Henriksen for at udnytte de sidste dage sammen optimalt.

Men det gælder også om at nyde samværet så længe som muligt - for ingen af dem ved endnu, hvordan kampe og træning kommer til at ligge. Alt det er noget, de først får at vide, når de ankommer til klubberne.

- Derfor ved jeg ved faktisk ikke, hvornår vi kan ses igen, siger Peder Just, der trods de kæreste-løse udsigter glæder sig til at prøve kræfter med norsk ishockey i klubben Stjernen.

Men først skal kæresten afleveres sikkert i Schweiz.

- Jeg kører med Nete og hendes forældre til Schweiz onsdag (i dag, red.) og bliver der til tirsdag i næste uge. Jeg skal alligevel først afsted til Norge 1. august, fortæller Peder Just, der mener, at det bliver en uge med behagelig og rolig uge sammenlignet med den, de har været i gennem nu.

-Det er lidt hektisk lige nu - vi er i gang med at pakke det hele, for vi skal ikke selv have noget med nogen af stederne, fortæller Peder Just,

Men inden afrejsen skal deres fælles liv altså pakkes ned, så det kan opmagasineres hos forældre, indtil parret vender tilbage om ni måneder.

Vi ses igen om ni måneder, skat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce